• 4 Μαΐου 2024,

Ασυνήθιστο περιστατικό στη Δημοτική αγορά

 Ασυνήθιστο περιστατικό στη Δημοτική αγορά

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε στην δημοτική αγορά Καβάλας, νωρίς το πρωί της Πρωτομαγιάς. Άγνωστος ή άγνωστοι, χρησιμοποίησαν έναν τουλάχιστον πυροσβεστήρα, που βρήκαν σε κοινόχρηστο χώρο μέσα στη δημοτική αγορά, πλησίον του κυλικείου, τον άδειασαν στα τραπεζοκαθίσματά του, στη συνέχεια οι ίδιοι δράστες συνέχισαν το έργο τους, αδειάζοντας το υπόλοιπο του πυροσβεστήρα στην νότια πλευρά του κτηρίου, στον πρώτο πάντα όροφο.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε μετά την αποχώρηση του νυχτοφύλακα και δείχνει ότι η ασφάλεια στη δημοτική αγορά ναι μεν υπάρχει, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να ενισχυθεί.

Οι αρμόδιοι της δημοτικής αγοράς προσπάθησαν να διερευνήσουν το θέμα και να φτάσουν στην ανακάλυψη της ταυτότητας του δράστη ή των δραστών, αλλά η προσπάθειά τους δεν είχε αποτέλεσμα.

Ο επαγγελματίας που λειτουργεί το κυλικείο στη Δημοτική αγορά, ακόμη και σήμερα αντιμετωπίζει προβλήματα σε συνέχεια του περιστατικού, αφού η σκόνη που είχε χρώμα γαλάζιο, προερχόμενη από τον πυροσβεστήρα, επιμένει και δεν απομακρύνεται.

Είχε πάντως τη συνδρομή των καθαριστριών της δημοτικής αγοράς, που βοήθησαν για να γίνει ένα πρώτος καθαρισμός των τραπεζοκαθισμάτων, λίγη ώρα μετά την ανακάλυψη του περιστατικού και των συνεπειών που αυτό προκάλεσε.

 

Διαβάστε επίσης