Αθώος λόγω αμφιβολιών για απόπειρα απάτης

 Αθώος λόγω αμφιβολιών για απόπειρα απάτης

Αθωώθηκε χθες το μεσημέρι στο Τριμελές Καβάλας άνδρας από τη Κεντρική Μακεδονία, κατηγορούμενος για απόπειρα απάτης ιδιαίτερα μεγάλης αξίας. Το δικαστήριο αθώωσε τον κατηγορούμενο λόγω αμφιβολιών αν και η κατάθεση του μάρτυρα αστυνομικού ήταν σε γενικές γραμμές ξεκάθαρη.

Κατηγορούνταν ότι το Μάη του 2015 επισκέφθηκε ηλικιωμένη στην κατοικία της, στον Άγιο Τρύφωνα. Εμφανίστηκε ως υπάλληλος της ΔΕΗ, έπεισε την ανυποψίαστη ηλικιωμένη να κάνει ανάληψη των τραπεζικών της καταθέσεων προκειμένου αυτός να της προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στα χρήματα κι από αυτήν των τραπεζών.

Η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, έφθασαν στο κέντρο της Καβάλας αλλά στο τραπεζικό κατάστημα ο υπάλληλος της τράπεζας είχε αμφιβολίες. Κάλεσε την αστυνομία κι ο συνοδός της ηλικιωμένης εξαφανίστηκε. Μαζί και γυναίκα συνεργός του. Η γυναίκα που έπεσε θύμα των δύο απατεώνων επιχείρησε να κάνει ανάληψη το σύνολο των καταθέσεων της, ποσό 100.000 ευρώ!

Ήταν ή όχι ο κατηγορούμενος δράστης στην προαναφερθείσα ιστορία; Ο ίδιος απουσίαζε. Ο συνήγορος υπεράσπισης πρόβαλε τις αντιρρήσεις του πελάτη του. Ο οποίος αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών.

Διαβάστε επίσης