Αύριο το street volley του ΑΟΚ, δηλώσεις Έφης Γερακίνη στους 93,7 

 Αύριο το street volley του ΑΟΚ, δηλώσεις Έφης Γερακίνη στους 93,7 

Ο ΑΟΚ διοργανώνει αύριο Σάββατο  στην Παραλιακή τουρνουά 4Χ4 street Volley για πρώτη φορά και καλεί όλα τα παιδιά του νομού να συμμετάσχουν χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Το event θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα ολοκληρωθεί στις 21.00.

Η προπονήτρια του ΑΟΚ Έφη Γερακίνη έκανε δηλώσεις στους 93,7 για το  4X4 street Volley και όχι μόνο.

Αναλυτικά τόνισε: « Θέλουμε το street volley να γίνει θεσμός.  Σίγουρα την πρώτη φορά είναι σε πειραματικό στάδιο. Όπως ξεκινήσαμε το mini grass την πρώτη χρονιά και επαναλήφθηκε τη δεύτερη έτσι θέλουμε και αυτό να ξεκινήσει και να γίνει θεσμός. Πρέπει όμως να το δοκιμάσουν τα παιδιά. Να μπουν μέσα να το βιώσουν, να το ζήσουν το άθλημα. Κάποια παιδιά που διστάζουν πρέπει να παίξουν και να δοκιμάσουν. Το Βόλει ένα πλεονέκτημα που έχει σε σχέση με τα άλλα αθλήματα είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν έρχεσαι σε σωματική επαφή με τον αντίπαλο. Ο αγωνιστικός χώρος επίσης είναι καθαρός από εμπόδια.  Πρέπει αυτό να το νιώσουν τα παιδιά.  Οι αγώνες στο πρώτο street volley θα είναι με χρόνο.  Ανάλογα με τις συμμετοχές θα δούμε πόσα λεπτά θα είναι το κάθε ματσάκι.  Δεν θα υπάρχει άγχος για τα παιδιά. Όλο το διάστημα από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 θα μπορούν να έρχονται παιδιά και να παίζουν.

Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να φέρουμε τα παιδιά στο γήπεδο. Γίνεται και στο εξωτερικό, γίνεται και σε πολλές πόλεις τα προηγούμενα χρόνια. Καιρός ήταν να γίνει και στην Καβάλα για να το ζήσουμε και εμείς. Καλούμε όλα τα παιδιά και τους γονείς να έρθουν στο street volley.  Τα παιδιά να έρθουν να παίξουν να το χαρούν. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Οι κανονισμοί θα είναι χαλαροί. Θα είναι μαζί μας όλα τα κορίτσια της ομάδας να βοηθάνε. Είναι ένα ευχάριστο γεγονός. Να το ευχαριστούν όλα τα παιδιά που θα παίξουν. Θα είναι μια ωραία δράση. Θα περάσουμε όλοι μαζί όμορφα»

Η Έφη Γερακίνη απάντησε στο ερώτημα αν το βόλει έχει μέλλον στην Καβάλα, λέγοντας τα εξής: «  Μέλλον  φυσικά και θεωρώ ότι υπάρχει.  Εγώ πλέον είμαι υπεύθυνη των αναπτυξιακών τμημάτων αφού τη γυναικεία ομάδα τη ανέλαβε κάποιος άλλος προπονητής.  Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε βάρος σε αυτό το κομμάτι. Αν πιστεύαμε ότι δεν έχει  μέλλον, δεν θα το κάναμε. Θα ασχοληθούμε περισσότερο για να βγάλουμε δικά μας παιδιά.  Κάποτε η Καβάλα απαρτιζόταν μόνο από γηγενείς παίκτριες. Προχωράμε στα τμήματα υποδομής και φέτος. Δεν θα είναι ο κ. Σιώκης κοντά μας. Θα είναι ο κ. Μπαλασάς που είναι και προπονητής της γυναικείας ομάδας, ο Δημήτρης Κουτσικβασίλογλου, εγώ,  η Ελένη Οικονομίδου, η Νεφέλη Δικαστοπούλου, ο Θωμάς Ιωσηφίδης που έχει και αυτός κάποια τμήματα. Εχουμε δυο τμήματα κορασίδων, τρία τμήματα παγκορασίδων, αυτά είναι τα αγωνιστικά μας τμήματα και πολλά τμήματα ακαδημιών για όλες τις ηλικίες».

Για τη γυναικεία ομάδα που πέρσι ήταν πρώτη προπονήτρια η Έφη τόνισε: « Τα συναισθήματα ήταν πολύ όμορα. Αυτό που καταφέραμε ήταν πολύ μεγάλο. Δεν αλλάζω την περσινή χρονιά με τίποτα. Είχε τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Φέτος γίνεται μια καινούρια προσπάθεια. Αξίζει ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο για να δει ένα διαφορετικό επίπεδο. Πρέπει να είμαστε πάντα κοντά σε αυτήν την ομάδα».

Στο street Volley και η Petties Fulani James

Στο σημερινό event του ΑΟΚ στην παραλιακή θα δώσει το παρόν της και η νέα Αμερικανίδα παίκτρια της ομάδας Petties Fulani James.

 

Διαβάστε επίσης