• 2 Μαΐου 2024,

Αυτήν την ώρα ο Ανδρέας Λοβέρδος στην Καβάλα (φωτογραφίες)

 Αυτήν την ώρα ο Ανδρέας Λοβέρδος στην Καβάλα (φωτογραφίες)

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, που αν εκλεγεί θα το (ξανά) κάνει ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργός κ. Ανδρέας Λοβέρδος είναι από το μεσημέρι στην Καβάλα.

Επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη, το Δήμαρχο και το διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου. Στη συνέχεια συνάντησε φίλους και μέλη του ΚΙΝΑΛ, προς τα οποία μιλά τώρα. Λίγο πιο μπροστά έκανε μια σύντομη δήλωση στους δημοσιογράφους. Τον κ. Λοβέρδο συνόδευαν η βουλευτής ΚΙΝΑΛ Δράμας κ. Χαρά Κεφαλίδου και ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Καβάλας κ. Σάββας Εμινίδης. Στην εκδήλωση και ομιλία του (στο καφέ Marine) παραβρίσκονται όλα σχεδόν τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ Καβάλας.

Ο κ. Λοβέρδος ζήτησε να υπάρξει μεγάλη προσέλευση στην κάλπη αφού όπως είπε η πρόσκληση αφορά 11 εκ Έλληνες πολίτες. «Αν εκλεγώ θα απευθύνω μήνυμα ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και όχι του ΚΙΝΑΛ και θα ορίσω τους 3 αντιπροέδρους μου», είπε χαρακτηριστικά.


Οριστικοποιήθηκε η επίσκεψη Γιώργου Παπανδρέου στην πόλη μας.

Ο πρώην Πρωθυπουργός θα είναι στην Καβάλα μόνο για ομιλία νωρίς το απόγευμα της Κυριακής. Τόπος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το καφέ Marine στο κεντρικό λιμάνι.

Διαβάστε επίσης