Αυξημένα τέλη προσγείωσης αλλά και επιβατών στα αεροδρόμια Καβάλας – ΖακύνθουΑυξημένα τέλη προσγείωσης αλλά και επιβατών ισχύουν από αυτόν τον μήνα και στα αεροδρόμια Ζακύνθου και Καβάλας, όπως επισημάνθηκε στα “Χ.ν.” από στελέχη της Fraport .
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της εταιρείας, τα τέλη προσγείωσης στη Ζάκυνθο αυξήθηκαν από 2,36€ ευρώ σε 6,88€ ευρώ και στην Καβάλα από 2,36€ σε 6,31€. Υπενθυμίζεται ότι στα Χανιά τα τέλη προσγείωσης αυξήθηκαν από 2,02€ σε 7,05€. Όσον αφορά τα τέλη επιβατών και στα τρία αεροδρόμια είναι πλέον στα 15 ευρώ.
Στην Fraport υποστηρίζουν ότι κινούνται αποκλειστικά βάσει όσων προβλέπει η σύμβαση παραχώρησης που έχουν υπογράψει στο ελληνικό δημόσιο, ενώ αυξήσεις τελών θα γίνουν μέχρι το 2021 σε όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια που διαχειρίζεται η γερμανική εταιρεία.
Όσον αφορά τα νέα δρομολόγια προς Χανιά, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα αυξηθούν, χωρίς πάντως να υπάρχει – μέχρι σήμερα – προοπτική για εταιρεία χαμηλού κόστους, ειδικά στο δρομολόγιο Χανιά – Αθήνα, όπου η έλλειψη ανταγωνισμού έχει “εκτοξεύσει” τις τιμές των εισιτηρίων.

Πηγή : www.haniotika-nea.gr

eXTReMe Tracker