• 6 Μαΐου 2024,

Μπάμπης Ευσταθιάδης : Τίποτα δεν κρίθηκε , έπεται συνέχεια …

 Μπάμπης Ευσταθιάδης : Τίποτα δεν κρίθηκε , έπεται συνέχεια …

Ο κ. Παπαδόπουλος στο άκουσμα της απορριπτικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καβάλας βιάστηκε να πει πως αισθάνεται δικαιωμένος! Ασχέτως, βέβαια, αν δεν έγιναν δεκτά τα όσα ισχυρίστηκε η πλευρά της ΕΠΣΚ.

Δυστυχώς, το δικαστήριο επικαλούμενο έναν τυπικό νομικό λόγο δεν εξέτασε τα ζητήματα ουσίας που τέθηκαν ενώπιον του. Δηλαδή, δεν αποφάνθηκε ούτε επί της πλαστογραφίας, ούτε επί της παράτυπης συμμετοχής διαφόρων στις εκλογές της ΕΠΣΚ.

Αποφάνθηκε, όμως, για το ζήτημα της δικαιοδοσίας. Και γι’ αυτό, αισθάνομαι εγώ δικαιωμένος, διότι έκρινε πως ήταν αρμόδιο να δικάσει και πως καλώς ασκήθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ενώπιον του, απορρίπτοντας τη σχετική ένσταση της πλευράς της ΕΠΣΚ.

Με λίγα λόγια, η βασική τους ένσταση και η αιτιολογία που χρησιμοποίησαν επανειλημμένα για να ασκήσουν πιέσεις στα σωματεία των οποίων ήμουν μέλος ζητώντας τη διαγραφή μου από αυτά, ήταν παντελώς αβάσιμη.

Άραγε, θα ζητήσουν συγγνώμη κι από εμένα  και από τα σωματεία αυτά για την καταχρηστική τους συμπεριφορά ή ζητάνε συγγνώμη μόνο από όσους βλάπτουν το τοπικό ποδόσφαιρο, αλλά γίνονται σύμμαχοί τους;

Άραγε, θα ακυρώσουν όλες τις αποφάσεις που έχουν λάβει με βάση αυτήν την αβάσιμη αιτιολογία περί καταστρατήγησης εκ μέρους μου των Καταστατικών της Ε.Π.Ο. και της Ε.Π.Σ.Κ. λόγω προσφυγής μου στα πολιτικά δικαστήρια με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων;

Η ουσία ακόμα δεν κρίθηκε, όπως και πολλά άλλα. Η συνέχεια έπεται.

 

Χαράλαμπος Ευσταθιάδης

Επικεφαλής Πολιτιστικής Αθλητικής Ποδοσφαιρικής Κίνησης

Διαβάστε επίσης