• 17 Μαΐου 2024,

Μπάτζιος και Μπρατσιάνι ζήτησαν να φύγουν – Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος στη μεταγραφική λίστα του ΑΟΚ

 Μπάτζιος και Μπρατσιάνι ζήτησαν να φύγουν  – Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος στη μεταγραφική λίστα του ΑΟΚ

Ο 27χρονος επιθετικός Χρήστος Παναγιωτόπουλος που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από το Νέστο Χρυσούπολης, ενδιαφέρει άμεσα τον ΑΟΚ. Φαίνεται να είναι στη μεταγραφική λίστα του Άγγελου Διγκόζη.  Ο Παναγιωτόπουλος ήταν βασικός στα περισσότερα παιχνίδια του Νέστου ενώ σημείωσε 3 γκολ στο πρωτάθλημα.  Το καλοκαίρι ήρθε στη Χρυσούπολη με πολύ καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε. Μάλιστα τη σεζόν 2013-2014 είχε πετύχει 25 γκολ με τα χρώματα του Εθνικού Φιλιππιάδας.  Ξεκίνησε από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και έχει αγωνιστεί ακόμη σε Θερμαϊκό, Αναγέννηση Αρτας, Κύπρο και Καλαμάτα. Είναι Καβαλιώτης στην καταγωγή. Εκτός από τον Παναγιωτόπουλο για τη θέση του σέντερ φορ, πάντοτε υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γιόνδη ενώ ο επίσης ο ΑΟΚ κοιτάζει την περίπτωση του  Θανάση Τέλλου, που όμως έχει προτάσεις από Εργοτέλη και    Πανερυθραϊκό. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου, δε θα έλεγε όχι να ερχόταν στον ΑΟΚ, αν βέβαια υπήρχε μια ικανοποιητική πρόταση. Σε αυτό παίζει ρόλο και η γνωριμία του με το Διγκόζη που τον είχε ποδοσφαιριστή σε Τύρναβο και Τρίκαλα.

Θέλουν να φύγουν Μπρατσιάνι, Μπάτζιος αλλά…

Ο Αλέξης Μπρατσιάνι και ο Χρήστος Μπάτζιος για διαφόρους λόγους εξεδήλωσαν την επιθυμία να αποχωρήσουν από το ρόστερ του ΑΟΚ.  Περισσότερο η έκπληξη έχει να κάνει με τον Μπάτζιο, αφού ήταν βασικός στα περισσότερα παιχνίδια.  Ο Μπρατσιάνι από την προηγούμενη εβδομάδα, ζήτησε να αποχωρήσει.  Το λόγο πάντως έχει η Διοικούσα Επιτροπή που θα αποφασίσει σε συνεννόηση με Διγκόζη- Τσαλίκη. Σίγουρα μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις είναι δύσκολο να φύγουν κια οι δυο. Οι δυο τους έκαναν χθες προπόνηση. Οριστικές εξελίξεις για τους δυο προαναφερόμενους, ίσως έχουμε πριν την Πρωτοχρονιά.

Πήγε περίπατο η ομάδα του καλοκαιριού

Μέχρι τώρα 6 βασικού από την ομάδα του καλοκαιριού, έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ του ΑΟΚ.  Αρχικά ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα ήταν ο Σκοπιανός Ζόραν Ζλατκόφσκι ενώ ακολούθησε λίγο πριν την αναμέτρηση με την ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου, ο αρχηγός της ομάδας Χάρης Παππάς. Στη συνέχεια αποχώρησαν τρεις μεταγραφές που διαφημίστηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό το καλοκαίρι: Παβίσεβιτς, Λαδάκης, Γιαλούσης. Ο τελευταίος ήταν ο Τάσος Δέντσας με τις 30 συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα και βασικός στο αρχικό σχεδιασμό Ταουσιάνη.  Οι παίκτες που προαναφέραμε ήταν η ραχοκοκαλιά για μια ομάδα που χτιζότανε για να πρωταγωνιστήσει και να αλλάξει κατηγορία.  Πολύ γρήγορα ανατράπηκαν τα πάντα ενώ λογικά κρίθηκε ότι το μπάτζετ έπρεπε να μειωθεί κατά πολύ.  Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και στο παιχνίδι μέσα στη Χρυσούπολη, θα δούμε έναν νέο ΑΟΚ. Πλέον υπάρχει και η πίεση του χρόνου για μεταγραφές έτοιμων ποδοσφαιριστών αφού στον κάθετο άξονα είναι όλες οι αποχωρήσεις που προαναφέραμε.  Επιτακτική ανάγκη είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός αμυντικού μέσου, όπου στην ουσία ο Τουμανίδης έχει μείνει μόνος του. Για τη θέση του στόπερ αν φύγει και ο Μπάτζιος, τότε θα χρειαστούν δυο καινούριοι ποδοσφαιριστές αφού και ο νεαρός Δελής έχει συμφωνήσει με τον Ορφέα Ελ ενώ απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας εδώ και καιρό.  Στη θέση του φορ, έχει μείνει ο Λίτσκας ενώ πλάγια με τον Μπρατσιάνι να θέλει να φύγει και τον Παππά να αποτελεί παρελθόν, σίγουρα θα χρειαστεί κάτι ακόμη ο ΑΟΚ, όπως και ίσως στη θέση του επιθετικού μέσου.  Τσαλίκης και Διγκόζης έχουν πολύ δουλειά μπροστά τους. Αυτή τη στιγμή μετά την αποχώρηση 7 ποδοσφαιριστών από το ρόστερ του καλοκαιριού, η ομάδα δε μπορεί να κάνει ούτε δίτερμα ενώ με το ζόρι συμπληρώνει 18αδα.

Κληρώνει για τους Ερασιτέχνες

Μέχρι την Παρασκευή ο ΑΟΚ θα ανακοινώσει και την απόκτηση 2 η 3 ποδοσφαιριστών από την Α` κατηγορία.   Με τον Ζαρωτιάδη του Μ. Α Αντιφιλίππων, φαίνεται να απομένει το τυπικό. Αγωνίζεται πλάγια στα δεξιά. Θα ξεκαθαρίσει και με τον Χατζηνικολή αλλά και με τον Μπάφα που είναι οι δυο υποψήφιοι τερματοφύλακες. Ο Μπάφας μάλλον θέλει να παραμείνει στο στρατόπεδο του Ορφέα Ελ.  Ο ΑΟΚ θέλει να κλείσει Προύντζο και Τουμαντζίδη από τη Δόξα Θεολόγου. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλες περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών από ομάδα του Α` τοπικού.

 

Διαβάστε επίσης