• 19 Μαρτίου 2024,

Betarades.gr – Στοίχημα: Κερδίζει ο ΠΑΟΚ (video)

 Betarades.gr – Στοίχημα: Κερδίζει ο ΠΑΟΚ (video)

Οι τελευταίες ομάδες που θα μπουν στη φάση των ομίλων του Champions League θα γίνουν γνωστές το βράδυ της Τετάρτης (30/09).

Ανάμεσά τους, θέλει να βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει την Κράσνονταρ στην Τούμπα. Το παιχνίδι του Δικεφάλου θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, όπως και τρεις ακόμη αγώνες: από την Α’ Ισπανίας, το Λιγκ Καπ Αγγλίας και το Eurocup. Όλες τις αναμετρήσεις μπορείτε να τις βρείτε με πλήθος στοιχηματικών επιλογών στην winmasters.

Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ

Ξεκινάμε από την Τούμπα και τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ. Ο Δικέφαλος καλείται να ανατρέψει το 2-1 με το οποίο ηττήθηκε στη Ρωσία, προκειμένου να γράψει ιστορία και να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Τούμπα φέτος, έχουν “λυγίσει” η Μπεσίκτας και η Μπενφίκα, η Κράσνονταρ είναι μία ικανή ομάδα, αλλά αν οι παίκτες του Φερέιρα παρουσιαστούν όπως πρέπει, έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν τις δυνατότητες να πάρουν τη νίκη.

Οι Ρώσοι, άλλωστε, εκτός έδρας δεν είναι τόσο πειστικοί, ενώ έχουν και ορισμένες σημαντικές απουσίες. Σίγουρος απόντας είναι ο Βάντερσον, ενώ Μπεργκ, Πετρόφ και Παντελάο ταξίδεψαν με την αποστολή, ωστόσο δεν βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας.

Θεωρούμε πως ο ΠΑΟΚ θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σημερινού παιχνιδιού, θα τα δώσει όλα για τη νίκη και θα καταφέρει να φτάσει σε αυτή. Θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.15.

Η ευκαιρία της Έιμπαρ

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Α’ Ισπανίας και την αναμέτρηση Έιμπαρ – Έλτσε. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν και μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετράνε μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Η Έλτσε, από την πλευρά της, είναι ακόμη υπό… κατασκευή, μία περίπτωση ανάλογη με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ελλάδα, προέρχεται από τη Β’ κατηγορία και έχει δώσει ένα μόλις επίσημο παιχνίδι. Το Σάββατο (26/09) ηττήθηκε 0-3 από τη Σοσιεδάδ, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση. Στοιχηματικά, αξίζει να ασχοληθούμε με τον άσσο. Μπορεί η Έιμπαρ να μην πείθει, αλλά σήμερα έχει την ευκαιρία, απέναντι στην ανέτοιμη και χαμηλής δυναμικότητας Έλτσε να πάρει το παρθενικό της “τρίποντο” για φέτος. Άσσος, λοιπόν, σε απόδοση 1.82.

Συνεχίζει το σερί η Έβερτον

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από το Λιγκ Καπ Αγγλίας και τον αγώνα Έβερτον – Γουέστ Χαμ. Εξαιρετική είναι μέχρι στιγμής η Έβερτον, σε πέντε επίσημα παιχνίδια μέσα στη σεζόν 2020-2021 μετρά ισάριθμες νίκες και δείχνει να υπολογίζει αρκετά στο Λιγκ Καπ, μέσω του οποίου θα ψάξει τη διάκριση.

Η Γουέστ Χαμ, από την πλευρά της, προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, με 4-0 επί της Γουλβς, η Πρέμιερ Λιγκ είναι αυτή που την ενδιαφέρει περισσότερο, ελάχιστοι από τους θεωρητικά βασικούς θα είναι στην ενδεκάδα απόψε.

Αξίζει να στηρίξουμε τον άσσο σε απόδοση 1.72.

Μπορεί ο Προμηθέας

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Προμηθέας – Γκραν Κανάρια. Με την ψυχολογία στα ύψη πηγαίνει στο ματς ο Προμηθέας, μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, του πρώτου τίτλου στην ιστορία του.

Η Γκραν Κανάρια, από την πλευρά της, προβληματίζει στο ξεκίνημα της σεζόν,  μετρά δύο σερί εκτός έδρας ήττες (92-60 από την Μπούργκος την Παρασκευή και 88-71 από τη Σαραγόσα την Κυριακή) μετά την επικράτηση στην παράταση επί της Μπιλμπάο (107-102) στην πρεμιέρα.  Δε συμμεριζόμαστε το φαβοριτισμό της Γκραν Κανάρια. Δεν βρίσκεται ακόμη σε καλή κατάσταση, αμυντικά έχει αρκετά θέματα να λύσει η αξία βρίσκεται στον Προμηθέα. Θα πάμε, επομένως, με τον άσσο, τον οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.17.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Δείτε το βίντεο του Betarades.gr για το ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ

Link: https://www.youtube.com/watch?v=7bxjv4OcyG0

Διαβάστε επίσης