Brexit αυτοί ; Air Show εμείς !

 Brexit αυτοί ;  Air Show εμείς !

Brexit αυτοί ;

Air Show εμείς και νομίζω οτι το φετεινό Ais Sea Show ήταν το καλύτερο με διαφορά των τελευταίων ετών.

Μου δόθηκε η εντύπωση οτι και ο κόσμος που κατέβηκε παραλία , σκαρφάλωσε στο κάστρο ή βγήκε στα μπαλκόνια ήταν ορεξάτος όπως και οι πρωταγωνιστές που δεν ήταν άλλοι απο τους πιλότους των αεροσκαφών και των δύο ελικόπτερων που κλείσανε το σόου με τον καλύτερο τρόπο.

Και φέτος το σόου έκλεισε με το πολεμικό ελικόπτερο απάτσι που έκανε τα δικά του και ανέβασε στα ύψη το πατριωτικό μας συναίσθημα.

Πάντως αυτο το ελικόπτερο έτσι όπως το είδα θα πρέπει να κοστίζει όσο η Καβάλα όλη.

Μιλάμε για εργαλείο.

Αυτό το ελικόπτερο κάνει τα πάντα και μπορεί ακόμα και να οργώσει και χωράφι.

Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι το σόου είχε επιτυχία και ο κόσμος που κατέβηκεγια να απολαύσει το θέαμα θα πρέπει να ήταν περισσότερος απο κάθε άλλη φορά.

Ο δυνατός αέρας δημιούργησε κάποια προβλήματα αφού σήκωνε απο τασάκια μέχερι ομπρέλες.

Μπράβο στους διοργανωτές , μπράβο στους πρωταγωνιστές , μπράβο στους θεατές και πάμε παρακάτω.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του ξένου τύπου οι Βρετανοί που έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τώρα τι έχουν ψηφίσει και τι συνέπειες θα έχει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην καθημερινότητα τους εμφανίζονται μετανιωμένοι και ορισμένοι μάλιστα θέλουν, αν αυτό μπορεί να γίνει, να αλλάξουν ακόμα και την ψήφο τους.

Καταλαβαίνετε οτι ο κύβος ερρίφθη και πλέον δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα.

Το μόνο που πρέπει να γίνει απο εδώ και στο εξής είναι να επισπευσθούν οι διαδικασίες εξόδου που θα μας πάρουν μπορεί και καμμια διετία αφού η απεμπλοκή της Μεγάλης Βρετανίας απο την Ε.Ε. δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση όσο ακούγεται.

Τώρα αν οι Βρετανοί έχουν μετανιώσει αυτό είναι ένα άλλο θέμα που δεν αφορά τον υπόλοιπο πλανήτη.

Αυτά τα θέματα που μπορεί να προκύψουν απο εδώ και μετά και έχουν να κάνουν με τον ψυχικό τους κόσμο θα πρέπει να τα δούνε με τους κατάλληλους γιατρούς που μπορούν να τους βοηθήσουν να τα ξεπεράσουν γιατί για να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω ή να αλλάξουμε το αποτέλεσμα δεν το βλέπω.

Τώρα όσο αφορά τις συνέπειες που θα έχει αυτή η έξοδος της Βρετανίας στις υπόλοιπες χώρες της Ένωσης και ιδιαίτερα του Νότου που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα έχω την εντύπωση οτι η κατάσταση που θα διαμορφωθεί θα μας βοηθήσει αφού οι Γερμανοί έχουν πάρει το μήνυμα.

Η πολιτική της σκληρής λιτότητας που έχουν επιβάλει σε όλη την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια προκαλεί σοβαρές αναταράξεις που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στην διάλυση της αφού χώρεις ισχυρές όπως η Βρετανία φτάνουν στο σημείο να αναρωτιούνται τι δουλειά έχουν σε μια τέτοια Ευρώπη που τρώει τις σάρκες της.

Η απόφαση για BREΧΙΤ των Βρετανών ήταν αν μη τι άλλο μια απάντηση στην πολιτική του Σόϊμπλε που θέλει απο την μύγα να βγάλει γάλα.

Οι Γερμανοί θα πρέπει να κουλάρουν και η Μέρκελ να “μαζέψει” τον Σόϊμπλε που δεν περίμενε σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα.

Καταλαβαίνετε βέβαια οτι στην περίπτωση του BREMAIN o Σόϊμπλε σήμερα θα ήταν πάνω στο άλογο και θα ήταν έτοιμος να τραβήξει και άλλο τα γκέμια.

Σήμερα έχουμε μια ελπίδα οτι μπορεί μετά απο αυτή την αποχώρηση να αλλάξει ο χάρτης και μακάρι η θυσία των Βρετανών να σώσει την Ευρώπη.

Καλη σας ημέρα και

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης