Car rental: 4 οφέλη και 5 βήματα για να βγείτε κερδισμένοι

 Car rental: 4 οφέλη και 5 βήματα για να βγείτε κερδισμένοι

Αν σχεδιάζετε τις επόμενες διακοπές σας και διερωτάστε ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος μετακίνησης οι rent a car υπηρεσίες είναι η απάντηση.

Ακολούθως θα αναφέρουμε μερικούς λόγους για τους οποίους αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία στην ενοικίαση αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Rent a car: Τα οικονομικά οφέλη

  1. Περιορίστε τα έξοδα των διακοπών

Ξεκινώντας από τον οικονομικό προγραμματισμό του ταξιδιού οι rent a car υπηρεσίες μπορεί να φανούν σωτήριες. Αφενός η ενοικίαση ταξί ή λεωφορείου για τις μετακινήσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα κοστοβόρα. Από την άλλη μεριά το να βασιστεί κανείς στα δημόσια μέσα μεταφοράς ενέχει ρίσκο.

Μπορεί να μην είναι επαρκής η κάλυψη όλων των περιοχών μιας πόλης ή να έχουν τρομερές καθυστερήσεις. Επιπρόσθετα στην προσπάθεια να βρει κάποιος που είναι κάθε στάση, μπορεί να χάσει αρκετό χρόνο, κάτι που εν συνεχεία περιορίζει τον διαθέσιμο χρόνο για εξερεύνηση του προορισμού. Αντίθετα ενοικιάζοντας όχημα από rent a car υπηρεσίες είναι οικονομικότερη επιλογή στο σύνολο του ταξιδιού και δε χάνεται πολύτιμο χρόνο αναζητώντας τις κατάλληλες συγκοινωνίες.

  1. Κάντε κράτηση και γλυτώστε χρήματα

Κάντε εκ των προτέρων την κράτησή σας και γλυτώστε χρήματα, όπως ακριβώς με τα ξενοδοχεία και τα αεροπορικά εισιτήρια. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε χρήματα, που μπορείτε να διαθέσετε σε άλλες δραστηριότητες των διακοπών σας.

Rent a car Athens airport και εναλλακτικές στη μετακίνηση!

Συγκρίνοντας τις rent a car Athens airport υπηρεσίες με άλλους τρόπους μετακίνησης διαπιστώνει κανείς ότι οι πρώτες προσφέρουν ευελιξία. Αν μιλάμε για μέσα μεταφοράς προκειμένου να πάει κανείς σε όλα τα αξιοθέατα μιας πόλης, θα πρέπει από την προηγούμενη να σχεδιάζει και να οργανώνει το πρόγραμμά του. Επίσης λόγω ωραρίου ή συχνότητας δρομολογίων μπορεί να περιορίζεται η πρόσβαση σε ορισμένους χώρους.

Rent a car Athens airport vs. ταξί

Από την άλλη πλευρά ακόμη κι αν κάποιος κλείσει ειδική συμφωνία με ταξί, το κόστος μετακίνησης με αυτό το μέσο για μια ολόκληρη ημέρα αυξάνεται πολύ. Στον αντίποδα έχοντας ενοικιάσει αμάξι για τις μετακινήσεις στην πρωτεύουσα έχει κάποιος την άνεση να διαμορφώσει το πρόγραμμά του, όπως επιθυμεί.

Μπορεί να επισκεφθεί με την άνεσή του πολιτιστικούς και αρχαιολογικούς χώρους και να παραμείνει όσο επιθυμεί για να πάρει όση περισσότερη γνώση μπορεί. Ακόμη μην ξεχνάμε, τις όμορφες παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρα, που με τη βοήθεια οχήματος μπορεί κάποιος να εξερευνήσει ελεύθερα.

Τέλος απαραίτητο στοιχείο των διακοπών είναι οι φωτογραφίες. Με την ελευθερία που προσφέρουν οι rent a car Athens υπηρεσίες δε χρειάζεται να βιαστεί κάποιος. Μπορεί να έχει όσο χρόνο χρειάζεται για να απαθανατίσει το αγαπημένο του στιγμιότυπο.

Rent a car Athens: Πηγαίνετε παντού με το αμάξι της επιλογής σας!

Ας μην κρυβόμαστε. Η Αθήνα είναι μια πόλη με πολύ κίνηση και δυσκολία στην εύρεση θέσης στάθμευσης. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που οι rent a car Athens υπηρεσίες φαίνονται σωτήριες. Ενοικιάζοντας όχημα μπορείτε να επιλέξετε ό,τι σας βολεύει. Πρόκειται να κινηθείτε στα προάστια; Βρείτε ένα μεγαλύτερο αμάξι και διοργανώστε εκδρομές εκτός πόλης.

Θέλετε να ξεζουμίσετε το κέντρο με τους αμέτρητους χώρους πολιτισμού και τα μουσεία, αλλά χρειάζεστε και μέσο για τις παραλίες; Ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης θα καλύψει τις ανάγκες σας. Στα θετικά του μικρότερου οχήματος είναι βέβαια και η χαμηλότερη κατανάλωση. Σε κάθε περίπτωση απευθυνόμενος κανείς σε υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου μπορεί να επιλέξει το αμάξι που ταιριάζει στις ανάγκες του.

Αποφύγετε τη φθορά στο δικό σας αμάξι

Ίσως και το δικό σας αμάξι να δικαιούται διακοπές. Μετακινούμενοι στις διακοπές με το ιδιωτικό όχημά σας το επιβαρύνετε με επιπλέον χιλιόμετρα και έρχεστε ένα βήμα πιο κοντά στο σέρβις. Μάλιστα σε μελέτη του 2021 με τίτλο «Τα έξοδα μετακίνησης» της American Automobile Association το κόστος του να έχει και να συντηρεί κάποιος ένα νέο όχημα ανέρχεται στα 80 περίπου δολάρια τον μήνα. Αφήνοντας επομένως πίσω το αμάξι σας στις διακοπές δεν το επιβαρύνετε και δίνετε λίγα χρόνια ζωής παραπάνω στο αμάξι σας.

Πώς να βγείτε κερδισμένοι από την ενοικίαση αυτοκινήτου

Η ενοικίαση αμαξιού για τις διακοπές είναι μια επιλογή που συμφέρει. Για να επωφεληθείτε πλήρως έχετε υπόψη τα εξής:

  1. Κάντε την κράτησή σας ένα 6μηνο πριν. Αφενός τότε είναι που οι car rental υπηρεσίες κάνουν προσφορές, οπότε θα πετύχετε πολύ καλή τιμή.
  2. Αποφύγετε προορισμούς όπως το αεροδρόμιο. Είναι πιο ακριβοί λόγω των τελών που πληρώνουν οι εταιρείες στον χώρου του αεροδρομίου για να στεγάζονται εκεί.
  3. Δείτε ποια αμάξια έχουν σε προσφορά. Μπορεί ένα αμάξι μεγαλύτερο να βγει πιο οικονομικό, γιατί η εταιρεία θα έχει έκπτωση σε αυτό. Γιατί να επιλέξετε αυτό που ζητούν όλοι, αν μπορείτε να κάνετε οικονομικότερη κράτηση;
  4. Παραλείψτε τα επιπρόσθετα. Ραδιόφωνο και gps είναι πλέον περιττά, αφού υπάρχει το κινητό τηλέφωνο.
  5. Χρειάζεστε σίγουρα δεύτερο οδηγό; Κοστίζει και χρεώνεται ημερήσια.

Πριν κλείσετε, κάντε την έρευνά σας, οργανωθείτε και βγείτε πραγματικά κερδισμένοι από τις car rental υπηρεσίες απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις διακοπές σας.

Διαβάστε επίσης