Χαράτσια – φόροι και μνημονιακές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος του 2017

 Χαράτσια – φόροι και μνημονιακές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος του 2017

Πως δηλαδή να μην εμφανίζεται το 90% του ελληνικού πληθυσμού στις δημοσκοπήσεις δυσαρεστημένο απο την κυβέρνηση του Τσίπρα όταν μέχρι και τέλος του 2017 κάθε μήνα θα πληρώνουμε φόρους και χαράτσια ;

Προγράμματα – Μνημόνια – χαράτσια – φόροι και στο στο βάθος αξιολογήσεις.

Εδώ τα πληρώνουμε όλα και πάλι οι αξιολογήσεις “μαγκώνουν” που να μην τα πληρώναμε …

Ετοιμους θα μας είχαν για  το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Αφήστε που και πάλι αν και είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας προς τους δανειστές ακούγονται φωνές για ένα ακόμα ΜΝΗΜΟΝΙΟ που δεν θα αποφύγουμε γιατί πολύ απλά τα νούμερα συνεχίζουν να μην βγαίνουν.

Ο Τσίπρας έχει επιλέξει να τα ψηφίσει όλα, να γίνει ο πιο καλός ο μαθητής στην τάξη, και να βρεί τον δρόμο που θα οδηγήσει την χώρα έξω απο την κρίση μήπως και προλάβει να ρεφάρει πριν το τέλος της τετραετίας αφού σε αντίθετη περίπτωση θα πάει άκλαφτος.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αυτός που πήρε στα χέρια του την τηλεοπτική άδεια πανελλήνιας εμβέλειας και είναι διατεθειμένος να μιλήσει με τα κανάλια που μείνανε εκτός όπως τον ΑLPHA και το ΣΤΑΡ που ψάχνουν διάφορους τρόπους για να βρούνε την φόρμουλα που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν να εκπέμπου.

Ο Σαββίδης ξαφνικά είναι η όμορφη νύφη του Βορρά που φλερτάρει με όλους τους γαμπρούς που έχουν ξεμείνει απο γυναίκες.

Αυτή η λύση βολεύει και τον Ιβάν που δεν θα χρειαστεί να χτίσει ένα κανάλι απο την αρχή με οτι αυτό συνεπάγεται.

Όσο αφορά το πρόσφατο παραλήρημα Ερντογάν σχετικά με την συνθήκη της Λωζάννης νομίζω οτι αυτά θα πρέπει να τα περιμένουμε αφού  έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της θητείας Ερντογάν που εδώ και μερικούς μήνες, κυρίως λόγω αλαζονείας, χάνει συνεχώς ψηφοφόρους και υποστηρικτές.

Βέβαια ο Ερντογάν δεν πρόκειται να αφήσει τόσο εύκολα τα γκέμια της εξουσίας και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να κρατηθεί γαντζωμένος σε αυτή.

Αυτή η προσπάθεια είναι πολύ πιθανό να περιλαμβάνει και μεθόδους άκρως επικίνδυνες όχι μόνο για την Τουρκία αλλα και για τις γείτονες χώρες.

Η πτώση Ερντογάν δεν θα είναι εύκολη για την Τουρκία που μπαίνει σε ένα νέο κύκλο πολιτικής αστάθειας που θα πρέπει να αντιμετωπίσει το επόμενο διάστημα.

Ωραίος ο Ταουσιάνης στις δηλώσεις του μετά το άτυχο 2-1 μέσα στο νεοφώτιστο Μακεδονικό Φούφα μίλησε για ντροπιαστική ήττα αλλα δεν είχε το θάρρος για άλλη μια φορά να αναλάβει το  μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Οταν χάνεις απο τον ΦΟΥΦΑ κ.Ταουσιάνη το πρώτο που κάνεις είναι θέσεις στην διοίκηση της ομάδας την παραίτηση σου.

Ο Ταουσιάνης στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές τυυ πρωταθλήματος

έχεις κάνει 3 γκέλες.

Τι άλλο δηλαδή πρέπει να γίνει για να πάρει και αυτός χαμπάρι οτι κάτι δεν πάει καλά με την ομάδα ;

Η διοικούσα το καλοκαίρι του πήρε όλους τους παίκτες που ήθελε , οι πάντες είναι πληρωμένοι , η ομάδα αν και Ερασιτεχνική δουλεύει σε επαγγελματικά πρώτυπα και δικαιολογίες δεν χωράνε.

Η ομάδα έχει σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα και ο πρώτος υπεύθυνος και σιγουρα  οχι και ο μοναδικός είναι ο προπονητής της ομάδας.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν και οι ποδοσφαιρστές που θα πρέπει να καταλάβουν που αγωνίζονται και θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Εμφανίσεις σαν αυτή στην Πτολεμαϊδα μας ξευτιλίζουν και μας μικραίνουν ακόμα περισσότερο σαν ομάδα.

Επιτέλους αυτοί που ευθύνονται για το χάλι αυτό που βλέπουμε κάθε Κυριακή να βγούνε και να αναλάβουν τις ευθύνες τους .

Οχι μόνο θεωρίες , δηλώσεις και σάλια.

Η ομάδα στα 4 πρώτα παιχνίδια έχει μια νίκη , δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Αν αυτή είναι σιγκομιδή ομάδας που θέλει να αλλάξει κατηγορία εγώ είμαι ο ΜΠΑΤΜΑΝ.

Τουλάχιστον ρε παιδιά να μην παραμυθιαζόμαστε και μεταξύ μας.

ΑΟΚΑΡΑ και στα δύσκολα αλλα όχι παραμύθιασμα.

Αυτά και για σήμερα.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης