• 15 Μαΐου 2024,

Χαρείτε τις δροσιές γιατί έρχονται ντάλες !

 Χαρείτε τις δροσιές γιατί έρχονται ντάλες !

Κοιτάχτε να ευχαριστηθείτε τις δροσιές των ημερών γιατί έρχονται καύσωνες οι οποίοι θα συνδυαστούν με νοτιάδες που θα δημιουργήσουν τις γνωστές σε όλους συνθήκες θερμοκηπίου που θα μας ζορίσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Το πρόβλημα είναι οτι αν αρχίσαμε απο τώρα με τους καύσωνες και τους νοτιάδες το ερώτημα είναι τι θα γίνει και τι θα κάνουμε τον Ιούνιο και τον Αύγουστο που θα σκάνε τα καρπούζια στην μέση του δρόμου.

Για τον λόγο αυτό μην γκρινιάζετε για τα μπουρίνια των ημερών γιατί έρχεται ζέστη απο τα βάθη της Αφρικής.

Κανείς δεν θα πρέπει να παίρνει ελαφριά το ενδεχόμενο της εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας απο την Ευρωπαϊκή Ένωση αφού μια τέτοια αποχώρηση θα μπορούσε να σημάνει και το τέλος της ΕΕ.

Αυτά τα εγωιστικά που ακούγονται οτι ντεμέκ η Ευρώπη μπορεί και χωρίς την Μεγάλη Βρετανία ή οτι ίσως έτσι και να είναι καλύτερα δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα.

Πάντως οι δύο πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις που έγιναν δείχνουν οτι οι Βρετανοί γέρνουν περισσότερο προς το BREXIT και αυτό θα είναι πρόβλημα αν μεθαύριο επαληθευτεί στις κάλπες.

Πριν καλά – καλά ισχύσει η μείωση του λογαριασμού της ΔΕΗ σε όλους τους συνεπείς καταναλωτές έρχεται σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου μια νέα αύξηση στο ρεύμα της τάξης του 3% για να καλυφθεί το έλλειμμα που έχει προκύψει.

Σίγουρα δεν πάνε καλά όλοι όσοι σκέφτονται κάτι τέτοιο αφού φαίνεται οτι δεν έχουν καμμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα και την ελληνική καθημερινότητα του έλληνα φορολογούμενου πολίτη.

Τα κίτρινα πλακάκια που μπαίνουν στα πεζοδρόμια με τις ανάγλυφες ρίγες είναι για τους τυφλούς που θα μπορούν να περπατάτε πάνω σε αυτή την λωρίδα με την βοήθεια του μπαστουνιού.

Επειδή πολλοί ρωτάνε γιατί εκ των υστέρων τοποθετείται το κίτρινο πλακάκι σε πεζοδρόμια που έχουν αναπλαστεί σχετικά πρόσφατα αυτή είναι η απάντηση.

Οσοι χρωστάνε πάνω απο 150.000 χιλιάδες ευρώ και δεν έχουν κάνει ρύθμιση απο τις 27 του μήνα και μετά θα δούνε τα ονόματα τους σε μια λίστα που θα δόσει στην δημοσιότητα η εφορία προκειμένου να προσπαθήσει με τον τρόπο αυτό να τους πιέσει.

Αυτά είναι εμπνεύσεις του υπουργείου οικονομικών που ψάχνει διάφορους τρόπους προκειμένου να ενισχύσει τα έσοδα του κράτους.

Ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια της πρώτης φάσης του Euro είδαμε προχθές ανάμεσα στην Ιταλία και το Βέλγιο που για πολλούς , αν και έχασε στην πρεμιέρα , είναι απο τα φαβορί για την κατάκτηση της κούπας.

Στα θετικά της βραδιάς οτι δεν υπήρχε σχολιαστής και δεν υπήρε ο Πέτρος ο Μίχος οποίος έχει ένα θέμα με το νι και με το λι γιατί το παλικάρι είναι απο το ΑΓΡΙΝΙΟ.

Ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει η Θεσ/νίκη απο τον χλειδάτο γάμο του γιού του Σαββίδη που στην κυριολεξία έκανε γάμο υπερπαραγωγή.

Χρόνια είχε να δεί η συμπρωτεύουσα τέτοιο γάμο.

Ξεκίνησε να στρώνεται ο ειδικός τάπητας και στο ρεύμα εξόδου της Ερυθρού Σταυρού.

Αυτό σημαίνει ταλαιπωρία , ουρές και ένα ζόρι ιδιαίτερα το μεσημέρι που εγκαταλείπουμε το κέντρο.

Υπομονή και χαλαρά είναι το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε προς όλους τους οδηγούς.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Αυτή είναι η καλύτερη εποχή για την ΜΥΚΟΝΟ όπου μπορείς να χαρείς τις παροχές της σε όλα τα επίπεδα με μια σχετική άνεση.

Σχεδόν καθημερινά γυναικοπαρέες ξεφαντώνουν στο NAMMOS και δημιουργούν ανεβάζουν την θερμοκρασία στους θαμώνες που κόβουν ΄βόλτες με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι στην παραλία παίζοντας το πολλές φορές γαμπροί.

Ξέρετε πόσοι πηγαίνουν στην ΜΥΚΟΝΟ κάθε καλοκαίρι με την ελπίδα να βρούνε την γυναίκα της ζωής τους ;

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποοπτοι είναι και ύπουλοι.

Να έχετε το νού σας και τα μάτια σας 14.

Μην χάνετε το κουράγιο και την αισιοδοξία σας και να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο και οχι μισοάδειο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης