Χωρίς άγχος ο Βύρωνας στην έδρα του Ηρακλή Αμμουδιάς (29/5, 17:00)

 Χωρίς άγχος ο Βύρωνας στην έδρα του Ηρακλή Αμμουδιάς (29/5, 17:00)

Ο Βύρωνας παίζει την Κυριακή στις 17.00 στο νομό Σερρών με τον Ηρακλή Αμμουδιάς, έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο στη Γ` Εθνική.

Δεν έχει οπότε το παραμικρό άγχος. Το μόνο κίνητρο που υπάρχει στο στρατόπεδο της Καβαλιώτικης ομάδας είναι να διατηρήσει το αήττητο που έχει στους αγώνες μπαράζ. Σημειώνουμε ότι και ο Ηρακλής Αμμουδιάς δεν έχει πλέον βαθμολογικό κίνητρο μετά την ήττα μέσα στην Προσοτσάνη, την Τετάρτη που μας πέρασε.

Ο Βύρωνας δεν έχει άλλο παιχνίδι αφού στη συνέχεια θα κάνει το ρεπό του. Διαιτητής του αγώνα στην Αμμουδιά θα είναι ο Μαυρίδης από την Ημαθία με βοηθούς τους Σαμαρά, Ζουρνατζίδη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Το ματς της αγωνιστικής θα γίνει στο γήπεδο της Προσοτσάνης. Εκεί όπου η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Καμπανιακό σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πάρα πολύ όσον αφορά την άνοδο. Οι δυο ομάδες έχουν από 7 βαθμούς.  Ο Πανθρακικός λογικά θα πάρει τους 3 βαθμούς στην έδρα του Άρη Πετεινού και θα πάει στους 10.

Περισσότερο παίζεται μια θέση ανάμεσα στην Προσοτσάνη και στον Καμπανιακό. Την τελευταία αγωνιστική ο Καμπανιακός αγωνίζεται με τον Ιπποκράτη στην έδρα του και η Προσοτσάνη στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό.

 

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Προσοτσάνη – Καμπανιακός

Ηρακλής Αμμουδιάς – Βύρωνας Καβάλας

Άρης Πετεινού – Πανθρακικός

Ρεπό: Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης

 

Η βαθμολογία

1.Βύρων Καβάλας 11 (7-2)

2.Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 7 (9-6)

3.Προσοτσάνη 7 (8-3)

4.Καμπανιακός 7 (7-4)

5.Πανθρακικός 7 (5-5)

6.Ηρακλής Αμμουδιάς 2 (1-3)

7.Άρης Πετεινού 0 (1-15)

Διαβάστε επίσης