• 16 Μαΐου 2024,

Χωρίς απρόοπτα ο αγώνας Kavala Trail Run- Ευχαριστήρια ανακοίνωση διοργανωτών

 Χωρίς απρόοπτα ο αγώνας Kavala Trail Run- Ευχαριστήρια ανακοίνωση διοργανωτών

Δεν υπήρξαν απρόοπτα στον φετινό μεγάλο αγώνα ορεινού τρεξίματος στην πόλη της Καβάλας.

Συμμετείχαν περίπου 500 άνδρες και γυναίκες. Τερμάτισαν οι περισσότεροι. Τον αγώνα τον απόλαυσαν όλοι. Ο γιατρός του αγώνα αποδείχθηκε αχρείαστος. Δεν υπήρξαν ατυχήματα ή τραυματισμοί.

Τα μονοπάτια ήταν καθαρά, λάσπες και νερά των πρόσφατων βροχών έτυχαν της προσοχής των δρομέων. Όλα ήταν άριστα. Οι τερματισμοί συνεχίστηκαν για πολύ ώρα, σχεδόν μέχρι τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής!

Η Οργανωτική επιτροπή μετά το τέλος του γεγονότος ευχαριστεί:

Όλους τους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους στον αγώνα. Όλους τους εθελοντές που μας στήριξαν στο οργανωτικό αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα. Τον Δήμο Καβάλας και τον Δήμαρχο Θεόδωρο Μουριάδη που στήριξαν τον αγώνα.

Επιμελητήριο Καβάλας. Τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Χωράφας. BLOUKOS Γενική απολυμαντική. Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Άνοδος. Την εταιρεία ανακύκλωσης ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Φούρνοι Φελλαχίδη.

Την εταιρεία GEOPSIS. Την ζυθοποιία MARMITA. Τον έμπορο λαϊκής αγοράς Τσιτσιλικάκη Χρήστο. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιάς Καβάλας. Τον γιατρό αγώνα Μυλωνίδη Χρήστο. To Παντοπωλείο «Όπως παλιά».

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Νομού Καβάλας. Διασωστική ομάδα Καβάλας. Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Καβάλας. Το club Καβάλας 4X4. Τη Δημοτική Αστυνομία. Το τμήμα Τροχαίας Καβάλας. Το κατάστημα Step Sports. Σας ευχαριστούμε όλους και δίνουμε ραντεβού Μάρτιο 2025 για το 11ο Kavala Trail Run.

Συνοικιακός Σύλλογος Χωράφας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 10-3-2024 το 10o TRAIN RAIN στην περιοχή της Χωράφας, (αφετηρία και τερματισμός ο χώρος που γίνονται οι εκδηλώσεις μας).

Αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδος έδωσαν το παρόν. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης ,στο Σύλλογο Ορειβατών Καβάλας. Φυσικά ο Σύλλογος Χωράφας πρόσφερε τον καθιερωμένο τραχανά σε όλους και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις κυρίες που βοήθησαν. Ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε γεροί και πάντα να είμαστε εκεί και να βοηθάμε.

Διαβάστε επίσης