• 19 Απριλίου 2024,

Χρήστος Κανάρης: « Η ελίτ της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης το Σαββατοκύριακο στην Καβάλα»

 Χρήστος Κανάρης: « Η ελίτ της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης το Σαββατοκύριακο στην Καβάλα»

Το Σαββατοκύριακο στην Καβάλα θα πραγματοποιηθούν αγώνες για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών όπου ο ΑΣΕΑ Καβάλας θα  παίξει με τον Ολυμπιακό, με τον ΑΣ Πέρα και τον ΓΑΟ Πειραιά σε ένα σημαντικό παιχνίδι  για την παραμονή.

Ο πρόεδρος του ΑΣΕΑ Καβάλας κ. Χρήστος Κανάρης μιλώντας στην Αθλητική Πρωινή κάλεσε τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες που θα έχουν βάση των συμμετοχών υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Το Σαββατοκύριακο έχουμε σπουδαία παιχνίδια στην Καβάλα για την Α1 γυναικών.

Απάντηση:  Έχουμε τη μισή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 στην Καβάλα ενώ  η άλλη μισή θα γίνει στην Φλώρινα.  Μόνο δυο ομάδες είμαστε από επαρχιακές πόλεις εμείς και η Φλώρινα, οπότε η ομοσπονδία αποφάσισε να γίνει αποκέντρωση και να μην παίζουμε μόνο στην Καβάλα.

Τα έξοδα είναι πάρα πολλά και δεν μας καλύπτει η ομοσπονδία τα έξοδα.  Οπότε τώρα θα έρθουν οι Αθηναϊκές ομάδες να παίξουν στις πόλεις μας. Εμείς θα παίξουμε το Σάββατο στις 11 το πρωί και στις 2 το μεσημέρι. Την Κυριακή θα παίξουμε στις 10 το πρωί. Οι αγώνες μας θα γίνουν στο Πολυκλαδικό, στο 6ο ¨Λύκειο. Το Σάββατο θα παίξουμε με τον ΑΣ Πέρα ενώ την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός με τον ΓΑΟ Πειραιά. Στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου θα παίξουμε με τον ΓΑΟ Πειραιά ενώ την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός με τον ΑΣ Πέρα. Την Κυριακή το πρωί θα παίξουμε το πρωί στις 10 με τον Ολυμπιακό ενώ στο άλλο παιχνίδι ο ΑΣ Πέρα θα αντιμετωπίζει τον ΓΑΟ Πειραιά.  Το πρωτάθλημα που ίσως κρίνει τον τίτλο θα είναι του ΑΣ Πέρα με τον Ολυμπιακό.

Για μας είναι ένα σημαντικό παιχνίδι με τον ΓΑΟ Πειραιά αφού προσπαθούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα η ομάδα μας έκανε τρεις ήττες.  Θα μπορούσαμε να γυρίσουμε με 2 νίκες και 1 ήττα. Χάσαμε στις λεπτομέρειες τα δυο παιχνίδια από τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας και από τον ΑΟ Ταταύλα.  Πιστεύω ότι εδώ στην Καβάλα θα γίνουνε πολύ καλά παιχνίδια.

Η είσοδος είναι δωρεάν και καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει τους αγώνες.  Σε αυτούς τους αγώνες θα λάβουμε μέρος αθλήτριες παγκοσμίου κλάσεως. Ολες οι ομάδες έχουν ξένες αθλήτριες ενώ και οι Ελληνίδες αγωνίζονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εμείς θα παίξουμε με τη Χριστιάνα Κανάρη, την Καλίνα Χρίστοβα και την Ρόζα Χοβσεγιάν.

Πάντα πρέπει να «κυνηγάμε» τις ομάδες που πιστεύουμε ότι μπορούμε να τις προσπεράσουμε στη βαθμολογία και να μείνουμε στην κατηγορία.

Είναι 8 ομάδες, μια ομάδα υποβιβάζεται απευθείας στην Α2 κατηγορία ενώ η 6η και η 7η πάνε μπαράζ με την 2η και 3η ομάδα της Α2. Σκοπός μας είναι να αποφύγουμε τα μπαράζ και αυτό θα προσπαθήσουμε.  Φέτος όλες οι ομάδες έχουν πλαισιωθεί από πολύ καλές ξένες αθλήτριες και αυτό κάνει το πρωτάθλημα περισσότερο ανταγωνιστικό.  Ο Ταύρος έχει στις τάξεις του την Αιγύπτια Ντίνα Μερσέφ που είναι νούμερα 40 στον κόσμο. Επίσης τη Λιθουανή Λίνα Μισικονίτε αλλά και δυο πρωταθλήτριες Ελλάδας τη Φίλη και την Τόλιου. Στα Ταταύλα παίζει η Μαρία Γιόβκοβα που πέρσι ήταν σε μας.

Επίσης τη Γερασιμάτου και την Αλεξανδροπούλου.

 Ερώτηση:  Πάντως ο ΑΣΕΑ Καβάλας εκτός από τη βιτρίνα που είναι η Α1 έχει και μεγάλες διακρίσεις στις μικρές ηλικίες κυρίως με την Γκαϊδατζή.

Απάντηση:  Δεν είναι μόνο η Λεμονιά  Γκαϊδατζή είναι και Φωτεινή Δημητριάδη αλλά και ο Διονύσης Δημαμόπουλος.

Στους Παμπαίδες είναι ο Πέτρος Παπαναστασίου.   Υπάρχουν και άλλα παιδιά. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην υποδομή.

Είναι ένα άθλημα στην Καβάλα το πινγκ πονγκ όπου στην Καβάλα δεν το παρακολουθούν πολλοί  αλλά αξίζει αφού είμαστε στην Α1 και ακόμη έχουμε πολλές διακρίσεις στις μικρές ηλικίες.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης