• 20 Απριλίου 2024,

Χρυσό μετάλλιο ο Ηλιάδης του ΑΟΚ, μετάλλια από Κοτάνη και Καράτοπακ (φωτογραφίες)

 Χρυσό μετάλλιο ο Ηλιάδης του ΑΟΚ, μετάλλια από Κοτάνη και Καράτοπακ (φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 (1ος όμιλος) στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης.

Ο Γιάννης Ηλιάδης του ΑΟΚ κατέκτησε μετά από άνετη κούρσα το χρυσό μετάλλιο στα 80 μέτρα αγοριών. Στα 80 μέτρα κοριτσιών το ασημένιο μετάλλιο πήρε η αθλήτρια του ΟΚΑΦ Μελπομένη Κοτάνη ενώ το χάλκινο η 13χρονη Βαρβάρα Καράτοπακ του ΟΚΑΚ  που ήταν και η μεγάλη έκπληξη. Η διοργάνωση πέτυχε απόλυτα.

Ο κεντρικός ΣΕΓΑΣ εξέφρασε τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια που έγινε από τους αρμόδιους του Δήμου Παγγαίου και κυρίως από τον εντεταλμένο σύμβουλο σε αθλητικά θέματα και πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Χρήστο Μποσμπότη και την ειδική σύμβουλο σε θέματα αθλητικά κ. Κατερίνα Δεληγιαννάκη. Επίσης μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν και όλοι οι εργαζόμενοι στο Δήμο Παγγαίου.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μεταδόθηκε τηλεοπτικά από το κανάλι του Δήμου Παγγαίου. Τη μετάδοση επιμελήθηκε ο Τάσος Πατσίδης ενώ η Τζούλια Βασιλείου ήταν στο ρεπορτάζ μέσα στον αγωνιστικό χώρο με δηλώσεις των πρωταγωνιστών αλλά και ανθρώπων από την αθλητική και πολιτική σκηνή.

Μάλιστα είναι σίγουρο ότι η Ελευθερούπολη βάζει πλώρη και για άλλους μεγάλους αγώνες, κλασσικού αθλητισμού. Το καλοκαίρι του 2023 φαίνεται ότι θα διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Διαβάστε επίσης