• 18 Μαΐου 2024,

Χτίζουμε σήμερα το τοίχος για να μην γκρεμιστούμε αύριο !

 Χτίζουμε σήμερα το τοίχος για να μην γκρεμιστούμε αύριο !

Έχει πάρει φόρα ο Χαρδαλιάς και μας προσφέρει το ένα δώρο μετά το άλλο.

Την απόφαση για την άρση της χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους θα διαδεχθεί η απελευθέρωση της κυκλοφορίας από την Δευτέρα 28/6.

Η καλή επιδημιολογική εικόνα της χώρας επιτρέπει αυτές τις χαλαρώσεις που μας προδιαθέτουν για ένα πολύ νορμάλ καλοκαίρι.

Μακάρι να συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς και τον Οκτώβριο που θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε να μην αναγκαστεί η αρμόδια επιτροπή να πάρει πίσω κάποιες από αυτές τις χαλαρώσεις που αποφάσισε πρόσφατα.

Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει το Φθινόπωρο μία μορφή αντεπίθεσης από τον κορονοϊό η ένταση του οποίου θα εξαρτηθεί από το τοίχο ανοσίας που θα έχουμε χτίσει με τους εμβολιασμούς μέχρι τότε.

 

Για  Λεμπέτη ο Ιερομόναχος που έκανε επίθεση με βιτριόλι εναντίον  7 Μητροπολιτών.

Ο εντολέας του Ιερομόναχου ζητά σήμερα συγνώμη για την επίθεση αυτή αλλά όπως είναι γνωστό με μια συγνώμη δεν γίνονται και θαύματα.

 

Την πολιτική του ομίλου Μουζενίδη που είχε τα τελευταία χρόνια την διεύθυνση και την διαχείριση της Τόσκα να την «απομακρύνει» από τους Καβαλιώτες λουόμενους ανατρέπει η νέα διοίκηση της τουριστικής αυτής επιχείρησης που τα αλλάζει όλα και με τις προσφορές που έχει γίνεται από τις πιο ελκυστικές παραλίες για όλους τους πολίτες και όχι μόνο για τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Αυτή την αλλαγή πλεύσης φαίνεται ότι έχουν αντιληφθεί οι περισσότεροι Καβαλιώτες που σε κάθε ευκαιρία την επισκέπτονται για μια βουτιά.

 

Οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και μετά το Σαββατοκύριακο με το θερμόμετρο να παραμένει σταθερά εκεί γύρω στους 34- 35 βαθμούς και αυτό είναι πρόβλημα γιατί η διάρκεια είναι αυτή που κουράζει και όχι η ένταση των φαινόμενων.

Όταν ξέρεις ότι ο καύσωνας θα τελειώσει σε δύο – τρείς ημέρες κάνεις υπομονή , παίρνεις αγκαλιά το αιρκοντίσιον και περνάει.

Όταν όμως ο καύσωνας ξεπερνάει σε διάρκεια την εβδομάδα τότε όντως είναι πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο.

Και ενώ εμείς αυτές τις ημέρες παλεύουμε με 34άρια και 35άρια υπάρχουν περιοχές όπως η Σπάρτη η Θήβα , η Λάρισα που είναι σταθερά τις πιο θερμές ώρες της ημέρας πάνω από τους 40 βαθμούς !

Πλάτς !

 

Την ερχόμενη εβδομάδα το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς «ΕΞΑΨΗ» που είναι και η αγαπημένη του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μας έχουν μείνει άλλα τρία πολύ ενδιαφέροντα επεισόδια.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα  καλό Σαββατοκύριακο και καλές δροσιές !

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης