Δέμπας: «Συγκοινωνούντα δοχεία οι συνδυασμοί Ζησίμου – Παπαδόπουλου»

 Δέμπας: «Συγκοινωνούντα δοχεία οι συνδυασμοί Ζησίμου – Παπαδόπουλου»

Φιλοξενούμενος στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ήταν εχθές ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας. Έκανε έναν απολογισμό της προεκλογικής του προσπάθειας και μίλησε για τα γενικότερα ζητήματα της προεκλογικής περιόδου.

Αρχικά ο κ. Δέμπας σημείωσε ότι οι σε βάρος του καταγγελίες από τον Παύλο Ζησίμου είναι κενές περιεχομένου.

Περιέγραψε ένα Επιμελητήριο που θα λειτουργεί υπό τη δική του προεδρεία και θα είναι μπροστάρης στις προκλήσεις της εποχής. Είμαι υπερήφανος, παρατήρησε ο Μάρκος Δέμπας, που ασχολούμαι με τα κοινά όλα αυτά τα χρόνια. Θυμήθηκε πως πριν από είκοσι περίπου χρόνια ενεπλάκη στις εκλογές του Επιμελητηρίου, με παρότρυνση του αείμνηστου Απόστολου Μαρδύρη.

Σχετικά με την καταγγελία της Τετάρτης από τον Παύλο Ζησίμου, όπου αναφέρονται 14 απερχόμενοι διοικητικοί παράγοντες του Επιμελητηρίου που εισέπραξαν συνολικό ποσό διακοσίων χιλιάδων ευρώ, ο κ. Δέμπας σχολίασε πως η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά σε οδοιπορικά από τα πολλά ταξίδια για την εξυπηρέτηση στόχων και σκοπών του Επιμελητηρίου, που έκαναν και τα 21 μέλη της απερχόμενης διοικήσεως.

Ο κ. Δέμπας ανέφερε επίσης ότι για τις δαπάνες και τις προμήθειές του το Επιμελητήριο ακολούθησε δίκαιη τακτική, διανέμοντας τα χρήματα σε επαγγελματίες της τοπικής αγοράς. Ο κ. Δέμπας εμφανίστηκε ιδιαίτερα αυστηρός για την κριτική που του ασκείται και για την προεκλογική τακτική του κ. Ζησίμου. «Σπιλώνουν ανθρώπους για λίγα ψηφουλάκια. Οι δύο συνδυασμοί τα έχουν βρει και πορεύονται μαζί. Θέλουν να με πλήξουν με θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Ωστόσο, οι δύο συνδυασμοί είναι συγκοινωνούντα δοχεία», επεσήμανε ο κ. Δέμπας.

Αναφορικά με τον εκλογικό του στόχο, ο υποψήφιος δήλωσε πως επιθυμεί ένα μεγάλο ποσοστό και μια συντριπτική πλειοψηφία για το αποτέλεσμα της Τρίτης. Χαρακτήρισε δε το στόχο ιδιαίτερα εφικτό, καθώς όπως είπε οι επαγγελματίες που θα μετέχουν στις εκλογές, τα μέλη του Επιμελητηρίου που θα ψηφίσουν ανταποκρίνονται θετικότατα.

 

 

Διαβάστε επίσης