Δεύτερη ατυχία για το πλοίο «Νικητής»

 Δεύτερη ατυχία για το πλοίο «Νικητής»

Δεύτερη ατυχία για το νέο φέρι μπωτ «Νικητής». Το απόγευμα της Τετάρτης υπέστη βλάβη ο καταπέλτης του πλοίου. Προσωρινά αυτό έμεινε εκτός δρομολογίων, αλλά η βλάβη διορθώθηκε πολύ γρήγορα, έτσι χθες εκτέλεσε κανονικά τα δρομολόγιά του.

Το δελτίο του Λιμεναρχείου αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες της Τρίτης , η Λιμενική Αρχή Καβάλας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΙΚΗΤΗΣ» Ν.Π. 12354 για αδυναμία λειτουργίας του καταπέλτη του πλοίου, προ του κατάπλου στην Καβάλα και στη θαλάσσια περιοχή του οικείου λιμένα.  Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμένα Πρίνου με τριάντα (30) επιβάτες και πέντε (05) Ι.Χ.Ε, οι οποίοι αποβιβάστηκαν ασφαλώς στο λιμάνι μετά την αποκατάσταση της βλάβης με ιδία μέσα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την προσκόμιση διατήρησης κλάσης του από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες του επόμενου δρομολογίου προωθήθηκαν στον προορισμό τους από έτερο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο που εκτελεί το δρομολόγιο από τον λιμένα Καβάλας προς τον λιμένα του Πρίνου».

Διαβάστε επίσης