• 19 Μαΐου 2024,

Δείξε μου το… σπίτι σου να σου πω ποιος είσαι

 Δείξε μου το… σπίτι σου να σου πω ποιος είσαι

13 Φλεβάρη 2022.

Η ημερομηνία την τελευταία φορά που ο ΑΟΚ πανηγύρισε τρίποντο στο «Ανθή Καραγιάννη». Το μόλις δεύτερο στο σπίτι του, σε όλη τη χρονιά. Σε μια χρονιά ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά… Μετά τη μεγάλη χαρά της Κυριακής από το διπλό στα Τρίκαλα, επιστροφή στη σκληρή… εντός έδρας πραγματικότητα. Ο ΑΟΚ ελπίζει, προσπαθεί και δημιουργεί επιθετικές προϋποθέσεις ως γηπεδούχος όμως σε σύνολο 10 αγώνων έχει επικρατήσει μόλις δύο φορές.

Ορισμένες σημαντικές εκτός έδρας επιτυχίες (Θεσσαλονίκη, Βόλο αλλά και Τρίκαλα) αντιστάθμισαν, ως ένα βαθμό, τις εντός έδρας απώλειες όμως όπως αποτυπώνεται και στο βαθμολογικό πίνακα αυτό δεν είναι -δυστυχώς- αρκετό… Στην επόμενη τους προσπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό οι αργοναύτες θα επιχειρήσουν να σπάσουν το αρνητικό σερί που τους κρατάει μακριά από νίκη στο «Ανθή Καραγιάννη» για 2(!) ολόκληρους μήνες, στο… γνωστό «μαραθώνιο» της Super League 2 με παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή.

Προέχει τόσο ημερολογιακά όσο και βαθμολογικά ο… τελικός των τελικών στη Λάρισα, όχι κόντρα στην ΑΕΛ αυτήν τη φορά αλλά απέναντι στον Απόλλωνα. Με θετικό αποτέλεσμα ο ΑΟΚ θα μπει στην τελική ευθεία με βάσιμες ελπίδες για αίσιο τέλος. Το ενδεχόμενο αρνητικής κατάληξης είναι ικανό να απομακρύνει οριστικά το όνειρο της παραμονής.

Η έδρα πληγώνει προς το παρόν το Καβαλιώτικο συγκρότημα αλλά η νέα εκτός έδρας «δοκιμασία» είναι -επίσης- ικανή να του δώσει εκ νέου ζωή…

Διαβάστε επίσης