• 29 Απριλίου 2024,

Δεκτά τα αιτήματα της Action Team από τον ΟΛΚ για τις Καλοκαιρινές εκδηλώσεις

 Δεκτά τα αιτήματα της Action Team από τον ΟΛΚ για τις Καλοκαιρινές εκδηλώσεις

Δύο αποφάσεις έλαβε τις προηγούμενες ημέρες το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας. Αποδέχθηκε τις προτάσεις της Action Team και παραχώρησε στην ομάδα των νέων Καβαλιωτών χώρο για τις καλοκαιρινές της διοργανώσεις. Πρόκειται για το Φεστιβάλ Μπύρας και το Park Food Festival. Ειδικότερα οι αποφάσεις του ΟΛΚ αναφέρουν:

1) Για το Φεστιβάλ Μπύρας παραχωρείται έκταση 300 τετραγωνικών μέτρων στη χερσαία ζώνη του λιμανιού, δίπλα στην οδό Ερυθρού Σταυρού, στο ύψος της κεντρικής πλατείας. Το Φεστιβάλ Μπύρας θα γίνει τα απογεύματα και τα βράδια της 2ας και 3ης Αυγούστου, ενώ για την εκμίσθωση του χώρου η Action Team πληρώσει στον ΟΛΚ 300 ευρώ πλέον χαρτοσήμου.

2) Το Park Food Festival θα γίνει όπως και πέρσι στο Πάρκο Φαλήρου, σε μία έκταση 1.400 τετραγωνικών μέτρων. Τα χρήματα για την ενοικίαση του χώρου είναι 450 ευρώ πλέον χαρτοσήμου. Η γιορτή φαγητού οργανώνεται από την Action Team κα θα γίνεις την προαναφερθείσα περιοχή 12 – 14 Ιουλίου.

Το Park Food Festival είχε πραγματοποιηθεί και πέρσι. Θα είναι ακόμη καλύτερο. Αντίθετα, το Φεστιβάλ Μπύρας θα οργανωθεί τον Αύγουστο στην Καβάλα για πρώτη φορά.

 

 

 

Διαβάστε επίσης