Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας συζητείται για να εγκριθεί η πρόταση της ΕΤΑΔ για την παραχώρηση της Καλαμίτσας. Βάσει οικονομικών απαιτήσεων είναι βελτιωμένη και ικανοποιεί. Σε άλλα σημεία της η πρόταση ενδεχομένως να επιδέχεται αλλαγών προς το συμφέρον του Δήμου και των Καβαλιωτών. Όλα δείχνουν ότι και μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί. Στη συνεδρίαση είναι πιθανό να παραστεί και να μιλήσει και εκπρόσωπος του συλλόγου των κατοίκων Κηπούπολης Καλαμίτσας.
Απεργούν από τις 5 το πρωί και για 24 ώρες τα Ταξί στην Καβάλα. Έκτακτα και επείγοντα περιστατικά εξυπηρετεί το Eurotaxi. Λήξη συναγερμού για την 13χρονη μαθήτρια από το Ποδοχώρι, ζητήθηκε και βρέθηκε το αίμα που είχε ανάγκη. Η κατάσταση της παραμένει κρίσιμη, νοσηλεύεται σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Αθήνας. Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απόφαση του δικαστηρίου «εισπράκτορας» σε τηλεφωνική απάτη. Από κάτοικο Καβάλας πήραν 15.000 ευρώ. Παρασκευή και Σάββατο στην περιοχή του Δήμου Νέστου εκδηλώθηκαν 14 πυρκαγιές σε καλάμια. Όλες από εμπρησμό. Ελάχιστα πρατήρια εντός της Καβάλας διαθέτουν απλή αμόλυβδη σε τιμή χαμηλότερη των 2 ευρώ το λίτρο. Ρεκόρ στη Θάσο με τιμή αμόλυβδης 2,08 ευρώ το λίτρο.
Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος της ΠΕ Καβάλας έκανε αυτοψία σε κατοικία για τη λειτουργία ξυλόσομπας, προηγήθηκε καταγγελία και όχληση γειτόνων. Τελικά έγιναν μόνο συστάσεις. Εγκρίθηκε και χρηματοδοτείται με 2,6 εκ ευρώ ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση του κίτρινου κτιρίου Δημαρχείου (γνωστό ως μέγαρο Wix). Όλος ο Δήμος Καβάλας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας. Κανείς δεν γνωρίζει αν ο τουρισμός της περιοχής θα επηρεαστεί και πόσο από τον πόλεμο, δήλωσε στην Πρωινή ο Αντιδήμαρχος Τάκης Αγγελίδης. Ο Δήμος Δοξάτου χρειάζεται χρήματα για το κέντρο υγείας που ετοιμάζει, πιθανόν να πουλήσει το ακίνητο του στην πλατεία- πρώην πιάτσα ταξί 3660. Από σήμερα στη Θάσο και για τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου το παράκτιο περιπολικό του πολεμικού ναυτικού «Γαλοψιός».
Εκτάκτως και εκτός προγράμματος βρέθηκε την Παρασκευή στην Καβάλα ο Υπουργός Δικαιοσύνης. Ο Γιώργος Φλωρίδης μίλησε σε ημερίδα του Δικηγορικού Συλλόγου. Δύο ορειβάτες από την Καβάλα έκαναν πετυχημένη ανάβαση στον Όλυμπο. Πετυχημένες εκδηλώσεις Παρασκευή και Σάββατο για την παγκόσμια μέρα συνδρόμου Down. Ο Νίκος Μηλαπίδης, γενικός γραμματέας εργασιακών σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στην παρέλαση της Τετάρτης.
Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ. Ισοπαλία του Νέστου στο φιλικό με τον Μακεδονικό. Νίκησαν Πάνθηρες και ΓΣΕ.

