ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

Δύο ακόμη θάνατοι από κορωνοϊό χθες στο Νοσοκομείο. Δύο ηλικιωμένοι ηλικίας 88 και 89 ετών. Ίδια πάνω κάτω η κατάσταση το τριήμερο από πλευράς ασθενών τόσο στην κλινική όσο και στη ΜΕΘ covid. 17 κρούσματα ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ για την ΠΕ Καβάλας. Το πρωί είναι προγραμματισμένα τεστ σε δημοτικούς υπαλλήλους. 70 περίπου τεστ χωρίς κανένα κρούσμα έγιναν την Παρασκευή στο προσωπικό του Λιμεναρχείου Καβάλας.

Ουσιαστικά δεν λειτούργησε χθες η αγορά της Καβάλας, μετατέθηκε για σήμερα το πρώτο τεστ στη διαδικασία click away. Παρεμβάσεις από την πλευρά του δάσους προγραμματίζει ο Δήμος Καβάλας στο σημείο των κατολισθήσεων στο δρόμο της ΜΟΜΑ. Δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας αναφέρουν εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην έρευνα της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη για τον αγνοούμενο Κώστα Δασκάλου. Ελέγχους σε όλα τα υπαίθρια πάρκινκ στο κέντρο της πόλης έκανε την Παρασκευή η αρμόδια υπηρεσία της ΠΕ Καβάλας.

Ποσό 135.000 ευρώ ζητά από Καβαλιώτη επιχειρηματία το δημόσιο για επένδυση ξενοδοχείου στην Κομοτηνή που δεν έγινε. Νέες οδηγίες του Επιμελητηρίου στους επαγγελματίες για τους συμψηφισμούς της απλήρωτης επιδότησης εργασίας. Νίκος Παναγιωτόπουλος και Μακάριος Λαζαρίδης μίλησαν στη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2021. Μία ακόμη δικογραφία για ρευματοκλοπή σε οικισμό της πόλης. Ο Δήμος Νέστου ενισχύει τις σχολικές του επιτροπές για την αγορά τάμπλετ που θα δοθούν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες για τις ανάγκες των παιδιών τους.

Μικρά προβλήματα από τη βροχή της Παρασκευής σε Δήμο Νέστου και Δήμο Θάσου. Καινούργια «γ’ camera» στο εργαστήριο πυρηνικής ιατρικής του Νοσοκομείου. Ο συνοικιακός σύλλογος του Αγίου Κωνσταντίνου στόλισε Χριστουγεννιάτικα την περιοχή κοντά στο γραφείο του.

Διαβάστε επίσης