• 13 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

Άνετα και καθαρά κέρδισε τις επαναληπτικές εκλογές του Δήμου Καβάλας ο Θόδωρος Μουριάδης, με ποσοστό 56,9 %. Η νίκη μας αφορά το μέλλον της Καβάλας, δήλωσε χθες βράδυ. Ευχαρίστησε όλους τους υποψήφιους του κι ειδικότερα την Χριστίνα Ταβουλτζίδου, το Νίκο Χαζαρίδη. Συγχαρητήρια από το Μάκη Παπαδόπουλο στο νικητή των εκλογών. Συνεχίζουμε, είπε ο κ. Παπαδόπουλος σε φίλους και υποψηφίους του. Εντός των ημερών η σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου. Ανατροπή και νίκη για το Χριστόδουλο Τοψίδη, είναι ο νέος Περιφερειάρχης ΑΜΘ. Πρώτος στην ΠΕ Καβάλας και στη ΠΕ Θάσου. Ίσως οι κυβερνητικές επισκέψεις της προηγούμενης εβδομάδας να μας έκαναν κακό, σχολίασε ο Κώστας Αντωνιάδης.

 

Δύο μεγάλα κρουαζιερόπλοια ταυτόχρονα σήμερα στο κεντρικό λιμάνι. Περισσότεροι από 1.000 οι επιβάτες τους. Νέα προειδοποίηση της Κατερίνας Πετράκη, η πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο επιμένει ότι το πρόβλημα έλλειψης ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού όχι μόνο δεν αντιμετωπίστηκε αλλά χειροτερεύει! Δύο σημαντικές αποφάσεις έλαβε την προηγούμενη εβδομάδα η ΔΕΥΑΚ για την εξέλιξη της διαδικασίας και τη δημοπράτηση του έργου ύδρευσης της ΔΕ Φιλίππων. Από την Πέμπτη ξαναρχίζουν οι δίκες στο Πρωτοδικείο Καβάλας. Την Πέμπτη 26 Οκτώβρη θα γίνει λόγω της εθνικής γιορτής και η λαϊκή της Καλαμίτσας.

 

Ανάρτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου για τον κίνδυνο επέκτασης του πολέμου στη Μ. Ανατολή. Σε κρίση ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, διαφορετική απόφαση της Νομαρχιακής σε σχέση με τη δήλωση Τάνιας Ελευθεριάδου που στη χθεσινή ψηφοφορία υποστήριξε την υποψηφιότητα Παπαδόπουλου. Η απόφαση της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ για ψήφο κατά συνείδηση δεν δόθηκε έγκαιρα στη δημοσιότητα. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής από το Ν. Καβάλας συμμετείχαν την Παρασκευή στην αντιμετώπιση πυρκαγιάς στο Νικηφόρο της Δράμας.

 

Την Κυριακή 29 Οκτώβρη η γιορτή του κάστανου στο Παλαιοχώρι. Μαθητές του 6ου Λυκείου βραβεύτηκαν σε πανελλήνιο διαγωνισμό. Την Παρασκευή στην Καβάλα η συνεδρίαση της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας. Δύο φορές την προηγούμενη εβδομάδα δεν έγιναν δωρεάν rapid τεστ στο Αμφιθέατρο χωρίς να υπάρξει σχετική ενημέρωση.

 

Μόνος πρώτος στη βαθμολογία του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής ο ΑΟΚ με 6 συνεχόμενες νίκες. Δύο σερί νίκες ο ΓΣΕ, νίκησαν οι Πάνθηρες. Έχασε στη Θεσσαλονίκη η Ένωση.

Διαβάστε επίσης