• 7 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ 2022

Νέο περιστατικό πυρκαγιάς στο περιαστικό δάσος αντιμετώπισε νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου η Πυροσβεστική. Τούτη την φορά στη δυτική πλευρά του δάσους, πίσω από το ύψωμα Βασιλάκη. Όπως τα προηγούμενα έτσι κι αυτό οφείλονταν στη διέλευση παράνομων μεταναστών. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε δυσπρόσιτο σημείο. Σημαντικό ρόλο στη μη εξάπλωση της έπαιξε το γεγονός της βροχής το προηγούμενο βράδυ.

 

Αναστασία Αντωνίου και Δέσποινα Ιατρού πρώτες σε σταυρούς στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου που έγιναν χθες. Ο πρέσβης της Αμερικής στην Αθήνα Γιώργος Τσούνης και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα επισκεφθούν αύριο τη Θάσο, για τις εκδηλώσεις της επετείου απελευθέρωσης της. Ποντιακοί σύλλογοι του Δήμου Καβάλας θα βρεθούν στο ακριτικό Αγαθονήσι, θα συμμετέχουν στην παρέλαση ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλη αύξηση παρουσίασαν δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα οι εμβολιασμοί στο Ν. Καβάλας. Τρία κρουαζιερόπλοια σήμερα ταυτόχρονα στην Καβάλα. 150 περίπου συνταξιούχοι του Ν. Καβάλας αναχωρούν σε λίγη ώρα από το Δημοτικό Κήπο για να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο της Κομοτηνής. Σωματεία εργαζομένων της Καβάλας αποφάσισαν συμμετοχή στην απεργία της 9ης Νοέμβρη και απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Καπνεργάτη.

 

Μόνο ο Μπάμπης Δράκος ήταν ο εκπρόσωπος των οργανώσεων της Καβάλας στην κομματική εκδήλωση που έκανε το Σάββατο στην Αθήνα η ΝΔ. Ομιλία του Μακάριου Λαζαρίδη σε Ελληνοβρετανικό συμπόσιο που έγινε στο Ναύπλιο. Η Κατερίνα Νοτοπούλου και η Τάνια Ελευθεριάδου μίλησαν χθες σε εκδήλωση στη Θάσο. Στην Αθήνα χειροτονήθηκε ο νέος Μητροπολίτης Δράμας Δωρόθεος Πάπαρης. Μετά από απόφαση των γιατρών, συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της η κλινική κορωνοϊού στο Νοσοκομείο. Σε έξαρση το τελευταίο διάστημα περιστατικά ρευματοκλοπών. Διαπιστώνονται μετά από συνεχείς ελέγχους προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ. Δόθηκε στη δημοσιότητα το κείμενο των προέδρων των δημοτικών κοινοτήτων της ΔΕ Φιλίππων για ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Κρηνίδων.

 

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η Αλφαβητοπαρέλαση. Λόγω ασθένειας του ομιλητή αναβλήθηκε για να γίνει σε νέα ημερομηνία εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης και του Συλλόγου Μικρασιατών Καβάλας. Σεμινάριο σε θέματα πρώτων βοηθειών σκοπεύει να οργανώσει για τα μέλη του τον Νοέμβρη ο Δικηγορικός Σύλλογος. Μήνυμα του Δημάρχου Θόδωρου Μουριάδη για την Παγκόσμια Μέρα Λευκού Μπαστουνιού. Παρατείνεται ως τις 9 Νοέμβρη ο φωτογραφικός διαγωνισμός για τα 30 χρόνια λειτουργίας της Δ. Αγοράς.

 

Με σκορ 2-0 ο ΑΟΚ νίκησε σε φιλική αναμέτρηση την Αλεξανδρούπολη. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη του ΓΣΕ, ήττες της Ένωσης, των Πανθήρων και των κοριτσιών του Αστέρα.

Διαβάστε επίσης