ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Εβδομάδα κορωνοϊού ήταν η προηγούμενη για το Ν. Καβάλας με σχεδόν 600 κρούσματα! Ο μήνας Αύγουστος θα έχει τα περισσότερα νέα περιστατικά στην περιοχή από τον Μάρτιο του 2020 που ξεκίνησε η πανδημία. Στους 34 οι ασθενείς στο Νοσοκομείο. Στο 424 της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται η δημοτική σύμβουλος Μαρία Φρατζεσκάκη. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι τα αυξημένα κρούσματα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Νέα διαμαρτυρία των εκπαιδευτών υποψήφιων οδηγών για την έλλειψη προσωπικού και την υπολειτουργία της Διεύθυνσης Μεταφορών. Πέθανε χθες σε ηλικία 67 ετών ο επί σειρά ετών πρόεδρος του σωματείου Κρεοπωλών Βασίλης Κεχαγιάς. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στη Νικήσιανη. Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση ίδρυσης από τον Σεπτέμβρη Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στη Θάσο. Θα λειτουργήσει στο παλιό νηπιαγωγείο Ραχωνίου. Έτοιμος ο σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο κεντρικό λιμάνι. Με απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος ο κτηνοτρόφος, κατηγορούμενος για τη φωτιά στους Αντιφιλίππους.

Τραυματίστηκε οδηγός δικύκλου μετά από σύγκρουση με επιβατικό όχημα, το τροχαίο έγινε χθες το απόγευμα στο ύψος της Αλάνας της Νέας Ηρακλείτσας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θανατηφόρο τροχαίο της Παρασκευής πριν τις Κρηνίδες μπορεί και να οφείλεται σε αποτυχημένη προσπέραση. Με τους όρους της ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί αρχές Οκτώβρη η έκθεση του Επιμελητηρίου. Σύμφωνα με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας η ΕΤΑΔ σκοπεύει να αξιοποιήσει το ακίνητο του παλιού Δικαστηρίου. Ξεκίνησε το έργο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας στην αρχαία Εγνατία οδό, ανακοίνωσε ο Γιάννης Πασχαλίδης.

Από την Τετάρτη οι μουσικές και άλλες εκδηλώσεις του Cosmopolis. Εκδηλώσεις εντός των ημερών και του Φωτογραφικού Ομίλου. Την προσεχή Πέμπτη επαναλειτουργεί ο κινηματογράφος Απόλλων. Ο Πρόξενος της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε την Καβάλα, συνάντησε το Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη. Υδρογραφικό πλοίο του πολεμικού ναυτικού βρίσκεται στο κεντρικό λιμάνι.

Από σήμερα ο ΑΟΚ θα εντείνει τις πιέσεις του προκειμένου να γίνει δεκτό το αίτημα συμμετοχής του στη Super League 2. Εκπρόσωποι της ΠΑΕ ενημέρωσαν το Σάββατο τον Νίκο Παναγιωτόπουλο.

 

Διαβάστε επίσης