• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ 2022

Αυξημένες στα ξενοδοχεία ειδικά της Καβάλας είναι οι κρατήσεις δωματίων για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Οι κρατήσεις προέρχονται από διάφορα σημεία της χώρας. Από τουριστικά πρακτορεία και όχι μόνο. Δεδομένου του ότι στο τέλος της εβδομάδας ο καιρός θα είναι καλός, το ίδιο τριήμερο αναμένεται μεγάλη τουριστική κίνηση σε όλο το Νομό. Ακόμη και στη Θάσο. Σήμερα το πρωί αρχίζει περιοδεία στην Κεραμωτή και τη Θάσο ο Υπουργός Τουρισμού. Αύριο ο Βασίλης Κικίλιας θα έχει συναντήσεις στην Καβάλα.

 

Στη δικαιοσύνη οδηγείται τελικά η υπόθεση εκβιασμού μαθητριών από συμμαθητές τους, περιστατικό σε Γυμνάσιο του Δήμου Παγγαίου. Πρόστιμο 1.500 ευρώ επέβαλε η Διεύθυνση Εμπορίου σε κατάστημα εστίασης που πωλούσε πίνακες ζωγραφικής, χωρίς παραστατικά για την προέλευση τους. Διαμαρτύρεται έντονα το ΚΚΕ Καβάλας επειδή ο Δήμος Καβάλας του επέβαλε πρόστιμο 780 ευρώ για αφισοκόλληση. Ήταν αφισοκόλληση σε κάδους απορριμμάτων, απαντά ο Δήμος. Ένσταση του κόμματος απορρίφθηκε ομόφωνα από την αρμόδια δημοτική επιτροπή. 24 μήνες φυλάκιση με αναστολή επέβαλε την Παρασκευή το Τριμελές σε εκπρόσωπο επιχείρησης εστίασης που το 2017 έστειλε στις υπηρεσίες ανώνυμες και συκοφαντικές επιστολές για ανταγωνιστές του.

 

Ο Γιάννης Εριφυλλίδης οριστικά υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, εκδήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του θα γίνει αρχές Νοέμβρη. Εκδηλώσεις ετοιμάζει στην αγορά ο Εμπορικός Σύλλογος, σε έναν περίπου μήνα και στην εβδομάδα της Black Friday. Σε υψηλά επίπεδα και την προηγούμενη εβδομάδα στο Ν. Καβάλας οι εμβολιασμοί της δ’ επικαιροποιημένης δόσης. Σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών τα δρομολόγια του Χειμώνα στη γραμμή του Πρίνου θα είναι 3 από Δευτέρα ως Πέμπτη και 2 τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Η εταιρία ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση Agrotica στη Θεσσαλονίκη. Τον Νοέμβρη δημοπρατείται το έργο ανακαίνισης του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου. Η Εγνατία Οδός επέλεξε τον ανάδοχο στο έργο γεωερευνητικών εργασιών για τη συνέχιση της Περιμετρικής.

 

Καρέκλα αιμοκάθαρσης δώρησε στο Νοσοκομείο ο Σύλλογος Νεφροπαθών Καβάλας. Ο Δήμος Παγγαίου ξεκινά την προετοιμασία του 3ου Συμποσίου Τοπικής Ιστορίας. Χθες στις εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης του Παγγαίου συμμετείχε και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Εργαζόμενοι στον Κωτσόβολο έκαναν εθελοντικό καθαρισμό σε πάρκα της πόλης.

 

Ισόπαλος 1-1 ο ΑΟΚ στο χθεσινό φιλικό με τη Δόξα Δράμας. Φιλική ήττα του Βύρωνα από τον Καμπανιακό. Τρίτη συνεχόμενη νίκη του ΓΣΕ στην Α2, τρεις ήττες για την Ένωση. Νίκησαν οι Πάνθηρες, ηττήθηκαν τα κορίτσια του Αστέρα. Βραζιλιάνο παίκτη φέρνει στην Καβάλα το ανδρικό βόλεϊ του ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης