• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

Με δηλώσεις που έκανε σε μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Απόστολος Αντωνούδης υποστήριξε ότι τα διόδια στην Παράκαμψη θα είναι έτοιμα το Νοέμβρη. Επανέλαβε ότι η λειτουργία των νέων διοδίων της οδού είναι μνημονιακή υποχρέωση της χώρας. Τα διόδια στην Παράκαμψη εκκρεμούν από γραφειοκρατικής άποψης τόσο στο Δασαρχείο Καβάλας όσο και στις υπηρεσίες της Περιφέρειας ΑΜΘ.

 

Αλλαγή προέδρου τον Οκτώβρη στο ΤΕΕ ΑΜ λόγω παραίτησης του Δημήτρη Κυριαζίδη. Πιθανότερος νέος πρόεδρος ο Μιχάλης Παπαδόπουλος. Τις επόμενες εβδομάδες αλλάζει ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Κοινωνική Συμμαχία» πιέζουν τον Φώτη Καραλίδη να μείνει επικεφαλής της. Συναυλία του Νίκου Κουρκούλη περιλαμβάνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων της KavalaExpo. Το Επιμελητήριο αναζητά εθελοντές για την υποστήριξη της ίδιας διοργάνωσης. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας προσπαθεί να εξασφαλίσει φθηνά εισιτήρια για τις καθημερινές μετακινήσεις των μελών του.

 

Την Πέμπτη το απόγευμα συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο. Κενές θέσεις μαθητών στο μουσικό σχολείο θα καλυφθούν μέσω εξετάσεων. ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας και Μάκης Παπαδόπουλος καταδικάζουν την επίθεση που δέχθηκε ο Γιώργος Καλαντζής. Δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης ψήφισαν το σχέδιο τουριστικής προβολής του Δήμου Καβάλας για το 2019. Προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας έκανε σεμινάριο σε πολίτες στην Κομοτηνή. Την Καβάλα προβάλει το νέο βίντεο κλιπ του Νίκου Βέρτη, το οποίο είναι στον αέρα από χθες το βράδυ.

 

Μαθήματα φωτογραφίας θα αρχίσουν στο ΤΕΙ. Εκλογές από σήμερα στο σωματείο των συνταξιούχων της ΒΦΛ. Το μεσημέρι συνέντευξη τύπου για το αθλητικό διήμερο που θα γίνει στην πόλη μας το Σαββατοκύριακο. Η ομάδα μπάσκετ σε καρότσι Ίρις θα αντιμετωπίσει το πρωί στον τελικό του τουρνουά την Εθνική Ελλάδας.

 

Με σκορ 2-1 ο ΑΟΚ νίκησε χθες τον Μακεδονικό στο τελευταίο φιλικό αφού την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα. Η Energean Kavala BC προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου καθώς επικράτησε του Φίλιππου Βέροιας. Επόμενη αντίπαλος η ομάδα της Κω.

 

Διαβάστε επίσης