• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

Μειώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας. Είναι η πρώτη φορά εδώ και δύο περίπου μήνες που παρουσιάζεται η συγκεκριμένη μείωση. Ο Ν. Καβάλας όλες τις προηγούμενες ημέρες είχε τα λιγότερα κρούσματα στην ΑΜΘ. Σε ποσοστό κοντά στο 60% οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί κατοίκων του Νομού. Δεν άλλαξε το τριήμερο ο αριθμός των ασθενών στο Νοσοκομείο, γεγονός που οφείλεται και στο ότι σε αυτό νοσηλεύονται πολίτες από όμορους Νομούς.

Ερασιτέχνης ψαράς αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη Νέα Πέραμο. Γεμάτες πετρέλαιο και υδρόθειο οι εγκαταστάσεις του Σίγμα στη Νέα Καρβάλη. Άνετη επανεκλογή του Μπάμπη Δράκου στη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Καβάλας. Μάλλον δεν αλλάζει η πρόεδρος του ΕΥΚ, η παράταξη της οποίας επικράτησε στις εκλογές του Σαββάτου. Η αρχαιολογική υπηρεσία προτείνει δύο σημεία για την κατασκευή και λειτουργία ασανσέρ στην Παναγία. Αυτά είναι το οικόπεδο του παλιού Νοσοκομείου και η αυλή των κατοικιών των αξιωματικών της Μεραρχίας.

Στο Κ.Υ. Πρίνου σώθηκε η ζωή πολίτη με καρδιολογικά προβλήματα. Για το κοινωνικό κράτος που υποφέρει με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη μίλησε στην επίσκεψη της στην Καβάλα η πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου. Στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας η ανάθεση μελέτης για την οδική παράκαμψη του Πρίνου. Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες σήμερα από μαθητές και πωλητές λαϊκών αγορών. Κάτοικος χωριού του Δήμου Παγγαίου καταδικάστηκε σε φυλάκιση 14 μηνών με αναστολή επειδή έδειρε την πεθερά του. Σήμερα οι οριστικές αποφάσεις για τις παρελάσεις και τις εκδηλώσεις στην Καβάλα με αφορμή την επέτειο του ΟΧΙ.

49 δωρεές στο Νοσοκομείο από την έναρξη της πανδημίας έως τον προηγούμενο Σεπτέμβρη. Νέα διοίκηση στο συνοικιακό σύλλογο του Περιγιαλίου. Την Κυριακή η Action Team οργανώνει εξόρμηση καθαρισμού της Ραψάνης. Κέρινο ομοίωμα του Γιώργου Καραϊσκάκη από τον Θόδωρο Κοκκινίδη.

Συνεχίζει να πιέζει την ΕΠΟ για να εκδώσει δελτία ποδοσφαιριστών του η διοίκηση του ΑΟΚ. Νίκησαν το Σάββατο Ένωση και ΓΣΕ. Ισοπαλία και ήττα για Νέστο και Ορφάνι στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής.

 

 

 

Διαβάστε επίσης