ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΗ 2019

Την προσεχή Κυριακή θα κριθεί το αποτέλεσμα των εκλογών στην Περιφέρεια ΑΜΘ, το Δήμο Καβάλας και το Δήμο Θάσου. Από χθες το βράδυ εξελέγησαν δήμαρχοι ο Φίλιππος Αναστασιάδης στο Παγγαίο κι ο Σάββας Μιχαηλίδης στο Νέστο. Σύμφωνα με τα επίσημα έως τώρα αποτελέσματα η Δήμητρα Τσανάκα εξασφαλίζει ποσοστό 28,9 % κι ο δεύτερος Θόδωρος Μουριάδης 21,7 %. Σε μικρή απόσταση ο τρίτος Μάκης Παπαδόπουλος. Η μεταξύ τους διαφορά ξεκαθάρισε στα ανεπίσημα αποτελέσματα στη 1 χθες το βράδυ.

 

Σίγουρη για την επικράτηση της τη δεύτερη Κυριακή η Δήμαρχος. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, δήλωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος ενώ απογοητεύτηκαν από το εκλογικό αποτέλεσμα οι Βαγγέλης Παππάς και Άρης Βέρρος. Πρώτος ο Τοψίδης στο Νομό Καβάλας και δεύτερος ο Κωστής Σιμιτσής. Ποσοστό 48% στη Θάσο για το Λευτέρη Κυριακίδη. Για τις ευρωεκλογές στο Ν. Καβάλας ποσοστό 34% στη ΝΔ και 18% στο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Από το μεσημέρι θα αρχίζουν να γίνονται γνωστά επίσημα αποτελέσματα για τους σταυρούς προτίμησης. Η ψηφοφορία σε όλο το νομό εξελίχθηκε ομαλά αν και υπήρξαν μία ακόμη φορά πολλές απουσίες μελών εφορευτικών επιτροπών. Στο 53% η συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές στην Καβάλα.

 

Δύο σχολές οδηγών στην Καβάλα προτείνουν πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης με ασφάλιστρο 100 ευρώ ανά υποψήφιο. 7 και 8 Ιουνίου εθελοντική αιμοδοσία από το σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών. Στις 9 Ιουνίου γενική συνέλευση και εκλογές του συλλόγου. Στις 8 Ιουνίου ο διαγωνισμός ορθογραφίας μεταξύ μαθητών δημοτικών σχολείων. Από την Παρασκευή έκθεση φωτογραφίας νέων μελών του Φωτογραφικού Ομίλου. Το απόγευμα στην Ομοσπονδία εκδήλωση ενημέρωση για τις ρυθμίσεις σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

 

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του γιόρτασαν την επέτειο της πρώτης ανόδου του ΑΟΚ στην Α’ Εθνική, πριν από 50 χρόνια. Οι ποδοσφαιριστές του Νέστου εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τα χρήματα που τους οφείλονται. Υποχρεωτική η συμμετοχή των κυπελλούχων ποδοσφαιρικών ενώσεων στο κύπελλο Ελλάδας.

 

Διαβάστε επίσης