• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

 

Στη διαδικασία του δημόσιου διαγωνισμού για την εκμίσθωση των ακινήτων ΝΟΚ και ΟΘΑΚ στο λιμάνι επιμένει ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας. Αυτό προκύπτει από την απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας στην ερώτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Σύμφωνα με τον ΟΛΚ τα δύο ακίνητα θα νοικιαστούν για τα επόμενα 3 χρόνια ενώ άμεσα και αρνητικά θα απαντηθεί το αίτημα των συλλόγων που ζητούν να συνεχιστεί το σημερινό καθεστώς ευνοϊκής παραχώρησης των κτιρίων.

 

Την Πέμπτη το απόγευμα οι ψηφοφορίες για τα όργανα του ΤΕΕ ΑΜ. Διαμαρτυρία στην Κομοτηνή θα κάνουν σήμερα οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών. Τέλος του μήνα θα συγκροτηθεί σε σώμα η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου. Πολύ πιθανή η συνεργασία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας με αυτήν του Παγγαίου. Εντός των ημερών θα ανακοινώσουν τις υποψηφιότητες τους για την Περιφέρεια ΑΜΘ ο Χριστόδουλος Τοψίδης και ο Κώστας Κατσιμίγας. Από τα 13 μέλη του περιφερειακού συμβουλίου που εκλέγονται στο Ν. Καβάλας μόνο τα 3 έχουν αποφασίσει με ποιόν θα είναι υποψήφιοι.

 

Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι ξενοδόχοι της Καβάλας για την τουριστική κίνηση τα Χριστούγεννα. Το νέο χωροταξικό της Περιφέρειας ΑΜΘ ανέλυσε στην επιτροπή περιφερειών της Βουλής ο Κώστας Μορφίδης. Οι δήμαρχοι Νέστου και Θάσου ήταν στην Κρήτη, στη συνάντηση της Ελληνογερμανικής συνέλευσης. Λειτουργεί στη Βιομηχανική Περιοχή εργοστάσιο διακίνησης λιπασμάτων των αδελφών Γαβριήλ. Αύριο το απόγευμα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου. 37χρονος κάτοικος Αμυγδαλεώνα τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο νωρίς του πρωί του Σαββάτου. Για τη προσεχή Δευτέρα 12 Νοέμβρη μετατέθηκε η έναρξη των δρομολογίων του υδροπτέρυγου.

 

Εντυπωσίασαν στο φεστιβάλ του Μεγάρου Μουσικής της Θεσσαλονίκης οι φιλαρμονικές των Δήμων Παγγαίου και Καβάλας. Πετυχημένη η χθεσινή εκδήλωση υπέρ του μητρικού θηλασμού. Πολύς κόσμος το Σάββατο στην ομιλία του Χάρη Μιχαλόπουλου για την λατινική γλώσσα και τους Ρωμαίους. 20 άτομα παρακολούθησαν το διήμερο σεμινάριο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που έγινε στο Επιμελητήριο.

 

Με σκόρερ τους Μαρκόπουλο- Βαλαβανόπουλο ο ΑΟΚ επικράτησε 2-0 του αξιόμαχου Ορφέα Ξάνθης κι έτσι πλησίασε την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ισόπαλο το ντέρμπι του Νέστου με την Πέρνη. Ισοπαλία και του Αετού Οφρυνίου. Ηττήθηκε ο ΓΣΕ. Ηττήθηκε το Σάββατο στην Καλαμίτσα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης