• 3 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Σε εξέλιξη θα είναι όλη την εβδομάδα πρωτοβουλίες της τοπικής αυτοδιοίκησης, συλλόγων και ιδιωτών στο Νομό Καβάλας για να συγκεντρωθεί ανθρωπιστική βοήθεια που θα σταλεί στα θύματα των πρόσφατων πυρκαγιών σε Αθήνα και Εύβοια. Την αρχή έκαναν με ανακοινώσεις τους οι Δήμοι Καβάλας και Παγγαίου. Επακολούθησαν σύλλογοι όπως η Πνοή, γονέων και κηδεμόνων του σχολείου στο Παληό. Τροφή για ζώα συγκεντρώνει η Action Team. Δωρεάν διακοπές προσφέρει στους Ρουμάνους πυροσβέστες που είναι στην Ελλάδα η Θάσος.

 

Αυξήθηκαν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, πιθανή η λειτουργία και δεύτερης κλινικής για αυτά τα περιστατικά. Μια γυναίκα 50 ετών έχασε τη ζωή της στη Θάσο κι ενώ κολυμπούσε. Σώθηκε από ναυαγοσώστη και ΕΚΑΒ κολυμβητής στο Παληό. Ίδια η κατάσταση το Σαββατοκύριακο στα Πετρέλαια που συνεχίζουν να λειτουργούν παρά τη διαφωνία του σωματείου με την εταιρία. Λόγω της πυρασφάλειας είναι αυξημένη η παρουσία υπηρεσιών και εθελοντών στο περιαστικό δάσος και στο δάσος του Ζυγού.

 

Τραυματίας που μεταφέρονταν με επιβατικό αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο περίμενε 10 λεπτά στην ουρά, στα πλευρικά διόδια του Αγίου Ανδρέα. Επαγγελματίας της Καβάλας κινδυνεύει να χάσει για γραφειοκρατικούς λόγους το ποσό που δικαιούται από το πρόγραμμα Μη Επιστρεπτέας Προκαταβολής. Την Παρασκευή στο γραφείο του Κώστα Αντωνιάδη υπογράφηκε η σύμβαση αντιπλημμυρικού έργου στη Θάσο. Φωτιά σε διαμέρισμα χθες το μεσημέρι στη Χρυσούπολη.

 

Λόγω των πυρκαγιών σε Αττική και Εύβοια αναβάλει για τις 18 Αυγούστου την προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία της στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» η Νατάσα Θεοδωρίδου.  Ρώσος σκακιστής κέρδισε το διεθνές τουρνουά σκάκι που έγινε στην πόλη μας και τέλειωσε χθες. Επανέρχονται στο Αμφιθέατρο από σήμερα τα δωρεάν ράπιντ τεστ του ΕΟΔΥ.

 

Η νέα ιδιοκτησία του ΑΟΚ επικεντρώνει τις ενέργειες της στην εξασφάλιση της συμμετοχής της ομάδας στην SL2. Νεότερα θα υπάρξουν εντός των ημερών. Ο Αριστοτέλης Ζαραϊδώνης πρώτη μεταγραφή της Ένωσης στο μπάσκετ για τη νέ αγωνιστική περίοδο.

 

Διαβάστε επίσης