Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026

Το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Νέας Περάμου είναι το κερδισμένο από τη χθεσινή επίσκεψη του Γιάννη Βρούτση σε Καβάλα και Χρυσούπολη. Ανακοινώθηκε νέο έργο, κατασκευή κερκίδας με στέγαστρο. Ο Υπουργός Αθλητισμού επιβεβαίωσε τις χρηματοδοτήσεις για τα έργα στο κολυμβητήριο, στο «Ανθή Καραγιάννη» και στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών ο Δήμος Καβάλας ζητά χρηματοδότηση για τοποθέτηση πλαστικού χόρτου στο Βερούλειο. Ο Υπουργός Αθλητισμού κινήθηκε στο Ν. Καβάλας από το πρωί χθες και ως το μεσημέρι.

Έσβησε φωτιά σε καλάμια στην πεδιάδα του Νέστου, άγνωστη η αιτία που την προκάλεσε. Κινδύνευσαν φωτοβολταϊκά συστήματα. Κλείνει το κυλικείο στο Νοσοκομείο, οφείλονται αρκετά χρήματα από τα ενοίκια. Θα γίνει το έργο αποκατάστασης των σκαλοπατιών στο Μονόπετρο, δήλωσε χθες ο Δήμαρχος. Εξήγησε ότι ζητήθηκαν και εξασφαλίστηκαν όλες οι απαραίτητες άδειες. Στρώση νέας άμμου στην παραλία της Καλαμίτσας. Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα πανελλαδική απεργία των δημοτικών υπαλλήλων- απασχολούμενων με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Κανονικά θα λειτουργήσουν παντού οι δημοτικοί παιδικοί σταθμού. 

Συλλήψεις δύο ημεδαπών σε Καβάλα και Παγγαίο, υποθέσεις κλοπών και απάτης. Εξιχνίαση διαρρήξεων αυτοκινήτων, επίσης στο Δήμο Παγγαίου. Ο Κώστας Χανδρουλίδης νέος πρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο. Τη Δευτέρα πολίτες και σωματεία της Θάσου έχουν συγκέντρωση στο Λιμένα, διαμαρτύρονται για την αύξηση της τιμής του νερού. ΑΤΜ τοποθέτησε ο Δήμος Παγγαίου στο δημοτικό πάρκινγκ της Νέας Ηρακλείτσας. Προς το τέλος του μήνα αρχίζουν οι προβολές στο Ζέφυρο, πάλι στην αυλή του 5ου Γυμνασίου. Από την Παρασκευή 26 Ιουνίου απογευματινή και βραδινή πεζοδρόμηση στον κεντρικό δρόμο της Νέας Περάμου. 90 χρόνια παρουσίας στην Καβάλα συμπληρώνει φέτος το Σουηδικό Σπίτι, έκθεση φωτογραφίας από την Τρίτη στον «Τσαλαπετεινό». Η Μαρία Μιχοπούλου μοναδική υποψήφια πρύτανης στις εκλογές του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου.

Τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων προβάλλει σε όλη την Ελλάδα το 69ο Φεστιβάλ Φιλίππων. Και τα παιδιά της Παιδόπολης συμμετείχαν στην εκδήλωση της Λευκής Νύχτας. Τα χρήματα από το παζάρι των Χριστουγέννων των μαθητών του 5 Λυκείου αξιοποιήθηκαν για την ενίσχυση των υποδομών του σχολείου.

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τη νέα διοίκηση και προσπάθεια του ΑΟΚ, 21 Ιουνίου και επίσημα οι εκλογές στον Ερασιτέχνη. Σάββατο και Κυριακή στην Ελευθερούπολη πανελλήνιοι αγώνες Κ16 στο γήπεδο της Ελευθερούπολης.

Προηγούμενο άρθρο

Το νέο έργο στη Νέα Πέραμο - Επιβεβαιώσεις προηγούμενων ανακοινώσεων

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο