Ο σύλλογος κατοίκων της Κηπούπολης Καλαμίτσας σε συνεργασία με τους άλλους συνοικιακούς συλλόγους της πόλης ασκούν νέα πίεση. Ζητούν έργα στην παραλία της Καλαμίτσας κι απευθύνονται και στον Δήμο και στην ΕΤΑΔ. Η εταιρία του δημοσίου κωλυσιεργεί για τις παρεμβάσεις στα επικίνδυνα κτίσματα της παραλίας. Ο Δήμος Καβάλας ετοιμάζει καιρό τώρα την μελέτη για τους κοινόχρηστους χώρους. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κηπούπολης Καλαμίτσας Νίκο Μωϋσίδη, θα γίνουν ενέργειες και προς τις δύο πλευρές.
Ικανοποίηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου για τη νέα φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού που έφθασε χθες στο Φάληρο. Οι κρίσιμες αποφάσεις για τη ναυπήγηση της είχαν παρθεί το διάστημα που ήταν Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Με εισαγγελική παρέμβαση συμπολίτες -ιδιοκτήτες ακινήτων στην περιοχή των παλαιών ψαράδικων θα λάβουν από τον ΟΛΚ έγγραφα που αφορούν την κατεδάφιση περιπτέρου και κατασκευή στο πεζοδρόμιο μικρού καταστήματος. Μία ακόμη φορά το Πράσινο Ταμείο ενισχύει το έργο του Δασαρχείου Καβάλας, θα υλοποιηθούν μελέτες συντήρησης δασικών οδών. Με την ίδια πηγή χρηματοδότησης συνεχίζεται έργο του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου για την καπναποθήκη πρώην Εθνικού Οργανισμού Καπνού. Συνταξιοδοτήθηκε ο οδηγός, έπαψε να εκτελεί δρομολόγια προς τη συνοικία της Παναγίας το «τρενάκι» του Δήμου.
Διαμαρτυρία του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο, η Περιφέρεια ΑΜΘ ενίσχυσε όλα τα άλλα εκτός από το νοσηλευτικό ίδρυμα της Καβάλας. Συνεχής παρουσία των εκπροσώπων του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ στα αγροτικά μπλόκα στο Νομό Καβάλας. Βιβλιοπωλείο στην οδό Ζαλόγγου είχε την πιο όμορφη εορταστική βιτρίνα, βραβεύτηκε από τον Δήμο. Δεύτερο βραβείο στους επαγγελματίες που στόλισαν τμήμα του νέου πεζόδρομου της οδού Αβέρωφ. Τα στοιχεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναφέρουν δύο ακόμη κρούσματα ευλογιάς σε μονάδες του Ν. Καβάλας. Συλλήψεις σε Καβάλα και Ξάνθη για κλοπές σε καταστήματα και οχήματα. Μετά τη διακοπή λόγω εορτών, ξαναρχίζουν τα έργα για το δίκτυο φυσικού αερίου. Στην Καβάλα αύριο η κηδεία του 53χρονου εργαζόμενου που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα στη Δράμα. Παραιτήθηκε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου ο Κωνσταντίνος Καλαντζής.
Στη χιονισμένη κορυφή του Παγγαίου βρέθηκαν εκπρόσωποι του φυσιολατρικού ομίλου Planet. Το Κτήμα Βιβλία Χώρα σε εκδήλωση για το κρασί που θα γίνει αρχές Φεβρουαρίου στο Ωδείο Αθηνών.
Ο διαιτητής Παπαδόπουλος από τη Θεσσαλονίκη στο αυριανό ματς του ΑΟΚ. Είχε σφυρίξει την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Αστέρα Τρίπολης Β’.

