• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

Σε επιφυλακή βρίσκονται από χθες το απόγευμα οι τοπικές υπηρεσίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα από την κακοκαιρία. Κλειστά σήμερα όλα τα σχολεία του Νομού. Χθες βράδυ σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος. Διακόπηκαν χθες τα δρομολόγια για τη Θάσο ενώ δεν εκτέλεσε το δρομολόγιο του το Aqua Blue. Σήμερα νωρίς το πρωί δεν υπήρχαν προβλήματα ενώ και η βροχή είχε σταματήσει.

 

Κατ’ οίκον εμβολιασμούς σε πολίτες που δεν μπορούν να μετακινηθούν κάνει το προσωπικό του ΚΥ Παγγαίου. Μέχρι τώρα εμβολιάστηκαν 73 άνθρωποι με το εμβόλιο της μιας δόσης της Johnson. Στα ίδια επίπεδα χθες τα κρούσματα του Ν. Καβάλας.

 

Επίκειται η λειτουργία του κολυμβητηρίου. 50χρονος αντιπρόσωπος κάτοικος Θεσσαλονίκης πέθανε χθες το πρωί μέσα στο ασανσέρ του ξενοδοχείου που διέμενε στην πόλη μας. Κάτοικοι της οδού Νοταρά στα Πεντακόσια διαμαρτύρονται για ημιτελές έργο της ΔΕΥΑΚ. Νέο περιστατικό ηλεκτρονικής απάτης στην Καβάλα, άγνωστοι πήραν 700 ευρώ από λογαριασμό του θύματος τους.

 

Δήλωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου για την τροποποίηση της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ. Η Τάνια Ελευθεριάδου διαμαρτύρεται για τους ιδιώτες που «μπαίνουν» στις υπηρεσίες του Νοσοκομείου. Την Κυριακή στο λιμάνι ένα ακόμη κρουαζιερόπλοιο. Ικανοποίηση του ΕΦΕΠΑΕ για τη λειτουργία του παραρτήματος του στην Κομοτηνή. Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου για την εφαρμογή των ηλεκτρονικών τιμολογίων. Κοινοπρακτικό δάνειο 68 εκ ευρώ για την εταιρία Μισσιριάν.

 

Την Κυριακή εκλογές στο σύλλογο χειμερινών κολυμβητών Καλαμίτσας. Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του Φυσιολατρικού. Πρόεδρος παρέμεινε ο Μπάμπης Χαϊνάς. Το πρωί του Σαββάτου από τις Κρηνίδες η εκκίνηση του Brevet Φίλιπποι 2021. Η Αγγελική Δημητρακάκη νέα πρόεδρος του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας.

 

Συμφωνίες με ακόμη περισσότερους ποδοσφαιριστές κάνει ο ΑΟΚ, αυξάνοντας το δυναμικό του. Καμία επίσημη αντίδραση από την ΕΠΟ στα δελτία που κατέθεσε η ομάδα μας.

 

 

Διαβάστε επίσης