• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Με τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων και αυστηρές προϋποθέσεις προετοιμάζονται για το προσεχές διάστημα ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στην Καβάλα. Αυτή των εγκαινίων της Μεγάλης Λέσχης από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα γίνει με παρόντα 40 μόνο άτομα. Η παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Διαμαντοπούλου την Τρίτη στο Ζέφυρο θα γίνει παρουσία 70 ατόμων. Πιο χαλαρή θα είναι η κατάσταση στις εκδηλώσεις σε εξωτερικό χώρο των Ελευθερίων. Αίτημα της Ιεράς Μητρόπολης στον Νίκο Χαρδαλιά για την πραγματοποίηση της λιτανείας της εικόνας του Αποστόλου Παύλου.

 

Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη το δημοτικό έργο στο δρόμο της ΜΟΜΑ, ο οποίος ανοίγει την ερχόμενη εβδομάδα. Ηλικιωμένη γυναίκα που δεν είχε εμβολιαστεί βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Κώστας Αντωνιάδης- Θόδωρος Μουριάδης- Φίλιππος Αναστασιάδης ήταν χθες στη Δράμα, μαζί με φορείς του γειτονικού Νομού ζήτησαν την επαναλειτουργία των συνόρων στην Εξοχή. Με «εσωτερικές» μετακινήσεις δύο υπαλλήλων γίνεται προσπάθεια καλύτερης λειτουργίας της Διεύθυνσης Μεταφορών.

 

Δύο συλλήψεις στην Καβάλα ημεδαπών για διακίνηση ναρκωτικών. Λύση στο θέμα των ζωοτροφών ζητά για τους κτηνοτρόφους η Τάνια Ελευθεριάδου. Συνεργείο δημοτικών υπαλλήλων καθαρίζει από αυτοκόλλητα οδικές πινακίδες. Και οι δικηγόροι της Καβάλας ανακοίνωσαν αποχή από διαδικασίες πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας ευάλωτων νοικοκυριών.

 

Κλειστό για τους συλλόγους θα είναι όλο το Καλοκαίρι το πολιτιστικό κέντρο του «Πυθαγόρα». 9 τοπικοί σύλλογοι επιχορηγήθηκαν από το Δήμο Καβάλας. Αφιέρωμα της ΕΤ3 στο προσεχές φεστιβάλ Cosmopolis. Ο σύλλογος Πνοή και Γιατροί του Κόσμου Καβάλας στήριξαν άπορες οικογένειες.

 

Αποχωρεί από τον ΑΟΚ ο τερματοφύλακας Ηλίας Κυρίτσης.

 

Διαβάστε επίσης