ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΗ 2018

Στην έξοδο κινδύνου- στην πίσω πλευρά του δικαστικού μεγάρου- συνελήφθη χθες το μεσημέρι επιχειρηματίας, την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από το κτίριο χωρίς να έχει ρυθμιστεί η ποινή που του επέβαλε το Τριμελές. Στη σύλληψη του επιχειρηματία τραυματίστηκε ελαφρά αστυνομικός. Νωρίτερα του είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 6 μηνών για παράβαση υγειονομικού χαρακτήρα καταστήματος του. Δεν είχε το δικαίωμα έφεσης- εξαγοράς της ποινής.

 

Ένας εργαζόμενος της ΔΕΥΑΚ τραυματίστηκε ελαφρά χθες το πρωί, σε εργασίες συνεργείου κοντά σε καλώδιο της ΔΕΗ στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου. Σταμάτησαν λόγω αντιδράσεων αλλά θα ξαναρχίσουν σύντομα οι προκαταρκτικές εργασίες του ΤΑΡ κοντά στα λασπόλουτρα. Ο Δήμος Καβάλας παρακολουθεί στενά τις διαγραμμίσεις στην Παράκαμψη, στο σημείο των διοδίων. Περιμένει την ερχόμενη εβδομάδα την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Την Τρίτη το πρωί στην πλατεία Καπνεργάτη συλλαλητήριο συνταξιούχων. Με απόφαση του Χρήστου Μέτιου εγκρίθηκε η εκτέλεση του έργου επέκτασης του ΧΥΤΑ του Δήμου Καβάλας. Έχει προϋπολογισμό 8,2 εκ ευρώ.

 

Την ερχόμενη εβδομάδα η πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ. Λήγει σήμερα η προθεσμία εγγραφών νηπίων- προνηπίων στα νηπιαγωγεία. Αρχίζει σήμερα σε ξενοδοχείο της πόλης εκπαιδευτικό συνέδριο της ΟΛΜΕ. Εκδήλωση του ΚΚΕ στην Παναγία Θάσου την Κυριακή. Την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί την Καβάλα η πρέσβης της Σλοβακίας στην Αθήνα. Η ΔΑΠ κέρδισε τις φοιτητικές εκλογές στο ΤΕΙ. Από σήμερα στην Κομοτηνή η έκθεση Ανατολική Μακεδονία Θράκη. Σάββατο απόγευμα- Κυριακή πρωί εκδηλώσεις στο βαπτιστήριο για την γιορτή της Λυδίας της Φιλιππησίας.

 

Εγκαινιάζεται το απόγευμα στο Μ. Καπνού έκθεση με πακέτα τσιγάρων και άλλα αντικείμενα της εταιρίας Τουρμάκ. 15χρονη μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου διακρίθηκε σε πανελλήνιο διαγωνισμό πιάνου. Συνεχίζονται σήμερα το φεστιβάλ Παιχνιδιού και η 3η γιορτή μαθητικού θεάτρου.

 

Έτοιμη η Ένωση για το καθοριστικό ματς της Κυριακής με τους Ίκαρους Σερρών. Την Κυριακή και το ματς του ΑΟΚ με την Ιεράπετρα. Την Κυριακή το πρωί ο 13ος ημιμαραθώνιος «Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου».

 

 

Διαβάστε επίσης