• 18 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18  ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18  ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

Τρεις εβδομάδες απέμειναν ως τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Μετά τα ψεύτικα προφίλ στο διαδίκτυο και τα ενοχλητικά σχόλια με στόχο συγκεκριμένους υποψήφιους προέκυψαν και ψεύτικές δημοσκοπήσεις. Τα υποτιθέμενα αποτελέσματα τους κυκλοφορούν ως κουτσομπολιό με στόχο να επηρεάσουν το κλίμα, να αλλάξουν την πραγματικότητα. Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν προεκλογικές εκδηλώσεις από το Θόδωρο Μουριάδη, το Χαράλαμπο Χρυσανίδη και το Σάββα Μιχαηλίδη. Συνέχισαν τις περιοδείες τους όλοι οι άλλοι υποψήφιοι.

 

Επιτυχίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας οι τουλάχιστον 5 εξιχνιάσεις περιπτώσεων απάτης σε βάρος ηλικιωμένων, συνελήφθη Βούλγαρος στην Καβάλα που ξεγέλασε ηλικιωμένη γυναίκα στη Ξάνθη. Περιστατικό αυτοκτονίας στην Ελευθερούπολη, τέλος στη ζωή του έβαλε 26χρονος κτηνοτρόφος. Νεκρά ζώα από τη Θεσσαλία αποτεφρώνονται σε κλίβανο στην περιοχή του Δήμου Νέστου. Επεισοδιακή σύλληψη δύο ατόμων στην οδό Ερυθρού Σταυρού, αρνήθηκαν έλεγχο από το τμήμα Ασφαλείας του Λιμεναρχείου. 12 εργαζόμενους για 2 χρόνια προσλαμβάνει το Νοσοκομείο μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ. Συνεχίζεται ως την ανατολική είσοδο του Παληού έργο του ΔΕΔΔΗΕ, υπογείωσης του δικτύου του.

 

Ικανοποιημένος ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ από την προσέλευση των πολιτών στη χθεσινή εσωκομματική ψηφοφορία. Στο Ν. Καβάλας ψήφισαν 1.200 περίπου άτομα. Ικανοποιημένη και η ΚΝΕ Καβάλας για την επιτυχία του διήμερου φεστιβάλ της που έγινε στο Πάρκο Φαλήρου. Διαμαρτύρεται ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Παππάς για τις περικοπές της παράλληλης στήριξης μαθητών του Ν. Καβάλας. Δικαιώθηκε στην Αποκεντρωμένη προσφυγή του Λιντλ, θα συνεχίζει να διαθέτει προϊόντα αρτοποιίας στο κατάστημα της Νεάπολης. Αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου δρομολόγησε η Αναπτυξιακή Καβάλας. Εντός της εβδομάδας συγκροτούνται σε σώμα τα νέα διοικητικά συμβούλια του Eurotaxi και των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ.

 

Ο πολιτιστικός συνοικιακός σύλλογος Κηπούπολης Καλαμίτσας παρέδωσε χρήματα στον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου για τη στήριξη των πυρόπληκτων του Διαλεκτού. Και στην Καβάλα έγιναν χθες εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας από το τουρκικό κράτος.

 

Η διοίκηση του ΑΟΚ τακτοποίησε το χρέος σε αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ, αναμένει ακόμη και σήμερα τα δελτία των νέων ποδοσφαιριστών του. Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Νέστος, επικράτησε 4-0 του Άρη Πετεινού. Μεγάλη επιτυχία στο στίβο, η ομάδα του ΟΚΑΦ ήρθε πρώτη στη σκυταλοδρομία 4Χ100 στην κατηγορία Κ20. Στους ίδιους πανελλήνιους αγώνες χάλκινο μετάλλιο για την Αναστασία Ιωσηφίδου στο μήκος.

 

Διαβάστε επίσης