ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Πολύς κόσμος ανέβηκε χθες το απόγευμα και το βράδυ στην Παναγία, στην πρώτη μέρα του Cosmopolis. Χειροκροτήθηκαν οι ξένες αποστολές, κατακλύστηκαν από κόσμο τα περίπτερα τους. Το αδιαχώρητο σημειώθηκε αργά το βράδυ στην πρώτη συναυλία του φεστιβάλ. Το πρόγραμμα που είναι πλούσιο, συνεχίζεται από το απόγευμα. Χθες το πρωί έγινε η καθιερωμένη παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους αλλά και η εθιμοτυπική επίσκεψη εκπροσώπων των χορευτικών συγκροτημάτων στο Δημαρχείο. Το βράδυ του Σαββάτου το Cosmopolis μεταφέρεται στο Ακόντισμα.

 

Διορθωτική δήλωση με κριτική στη συμφωνία των Πρεσπών έκανε χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ανακοίνωση υπέρ του Υπουργού Εθνικής Άμυνας από τον εκπρόσωπο της ΝΟΔΕ Μανώλη Φρατζεσκάκη. Επικριτική ανακοίνωση του πρώην βουλευτή Κώστα Μορφίδη. Από την Καβάλα κατάγεται ο γραμματέας του Υπουργείο Εξωτερικών Γρηγόρης Δημητριάδης.

 

Την ερχόμενη εβδομάδα επανέρχεται στα δρομολόγια από και προς Θάσο το υδροπτέρυγο. Σε εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που θα διοργανώνει εκδηλώσεις μετατρέπεται η Action Team. Σημείο συνάντησης με στασίδι δημιούργησε στο λιμάνι, κοντά στην οδό Κουντουριώτου ο ΟΛΚ. Συνεδριάζει τη Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο.

 

Ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Θάσο. Την Τρίτη παζάρι της Πνοής στους χώρους του συλλόγου. Σάββατο και Κυριακή «Οιδίπους Τύραννος» στο αρχαίο θέατρο. Ξεκινούν σήμερα τα Περάμεια του 2019. Αύριο στους Αντιφιλίππους η γιορτή του καλαμποκιού. Αρχές Αυγούστου στο Ζυγό η γιορτή του μελιού.

 

Παραμένει στον ΑΟΚ και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Μαρκόπουλος. Ανακοινώθηκαν τα φιλικά του Αετού Οφρυνίου. Σήμα sos για το γήπεδο που θα χρησιμοποιεί στο πρωτάθλημα εκπέμπει η Δόξα Θεολόγου. Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Ένωσης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης