• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019

Την οικοδομική άδεια του νέου κτιρίου στο κεντρικό λιμάνι, στη θέση των παλαιών αποθηκών, εκδίδει εντός της ημέρας η Πολεοδομία Καβάλας. Πρόκειται για την επένδυση του επιχειρηματία Σωτήρη Γεωργούλια, η οποία με αυτήν την εξέλιξη μπαίνει στην τελική ευθεία υλοποίησης. Μεσολάβησαν τουλάχιστον 6 χρόνια αναμονής λόγω της ανάγκης να λυθούν νωρίτερα διάφορα γραφειοκρατικά προβλήματα. Το κτίριο θα φιλοξενεί καταστήματα αλλά και χώρους υποδοχής των επιβατών κρουαζιερόπλοιων.

 

Ομόφωνη απόφαση για την πρόσληψη 4 καθαριστριών που θα εργαστούν σε 3 δημοτικά σχολεία έλαβε χθες η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας. Αυστηρές ποινές επέβαλε μία ακόμη φορά το Μονομελές Καβάλας σε οδηγούς που βρέθηκαν μεθυσμένοι. Δύο τουλάχιστον μέρες δεν λειτουργεί ο φωτισμός οδών και πλατειών στον Αμυγδαλεώνα. Προβλήματα στην αποκομιδή των σκουπιδιών υπήρξαν χθες μέσα και έξω από την πόλη. Σύμφωνα με δηλώσεις του βουλευτή Μακάριου Λαζαρίδη, είναι πιθανή η αύξηση των χειμερινών δρομολογίων στη γραμμή του Πρίνου.

 

Με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων συναντήθηκε ο Θόδωρος Μουριάδης. Γιατροί του Νοσοκομείου έκαναν εμβόλια στα παιδιά των προσφύγων, εντός της δομής του «Ασημακοπούλου». Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις διοικήσεις νομικών προσώπων- δημοτικών επιχειρήσεων. Με την υφυπουργό Παιδείας συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Η Ζωή Κοσμίδου εκτελεστική γραμματέας στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

 

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Θόδωρος Καράογλου θα εγκαινιάσουν την έκθεση του Επιμελητηρίου. Δεν είναι αναδασωτέα η έκταση που ενδιαφέρει επενδυτές στο Εσκή Καπού, προκειμένου να κατασκευάσουν ξενοδοχείο 5 αστέρων. Ενημερωτική εκδήλωση για τα εμβόλια πραγματοποιεί αύριο στο Αμφιθέατρο ο Ιατρικός Σύλλογος.

 

Την Τετάρτη το ματς κυπέλλου του ΑΟΚ με τα Χανιά. Φιλικό προπόνησης της ομάδας μας στο Περιγιάλι με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Αρχίζουν την Κυριακή τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες του Νομού Καβάλας που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Διαβάστε επίσης