• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΗ 2019

 Περισσότεροι από 10 εργαζόμενοι των δημοτικών παιδικών σταθμών, του προγράμματος ΕΣΠΑ, κατάφεραν χθες να ξεκαθαρίσουν το τοπίο όσον αφορά τις πληρωμές των μισθών τους. Επισκέφθηκαν την υπηρεσία της Αποκεντρωμένης στο Διοικητήριο όπου έμαθαν τον τρόπο η απαραίτητη αναμόρφωση προϋπολογισμού του νομικού προσώπου στο οποίο εργάζονται να υλοποιηθεί. Κατόπιν τούτου θα πληρωθούν σχετικά έγκαιρα και το μισθό του Μάη και τον μισθό του Ιούνη. Πριν μία εβδομάδα η διοίκηση της δημοτικής «Αλληλεγγύης» αποφάσισε να προσλάβει 4 άτομα και να υλοποιήσει το πρόγραμμα Καλοκαιρινής απασχόλησης παιδιών.

 

Ένα μεγάλο δέντρο έπεσε χθες από τον αέρα, έκλεισε για λίγη ώρα το δρόμο στην είσοδο της Ελευθερούπολης. Δεν υπήρξαν τραυματίες. Η Τροχαία εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στο δρόμο του Παληού κι έκανε ελέγχους στα διερχόμενα οχήματα. Συγκροτήθηκε το συμβούλιο χρηστών του λιμανιού, πρόεδρος ο Χρήστος Ηλιάδης. Για θέματα προεκλογικής προβολής των κομμάτων συνεδριάζει τη Δευτέρα το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Ο Κυριάκος Σταυρίδης προορίζεται από τον Θόδωρο Μουριάδη για νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

 

Τον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη προσκάλεσε στην προεκλογική του εκδήλωση την 1η Ιουλίου το ΚΙΝΑΛ Καβάλας. Τη Δευτέρα ομιλία του Μακάριου Λαζαρίδη στη Χρυσούπολη. Την ίδια μέρα δίνει συνέντευξη τύπου ο Γιώργος Καλαντζής. Χωρίς την Αλεξάνδρα Τσανάκα οι υποψήφιοι βουλευτές της ΛΑΕ στο Νομό Καβάλας. Σίγουρη για την εκλογή 4 βουλευτών της ΝΔ στην Καβάλα η Βάσω Παπουτσή Μήττα. Συναυλία με τον Γιώργο Μαργαρίτη περιλαμβάνει το φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Πάρκο Φαλήρου τον Σεπτέμβρη.

 

Ο Δημήτρης Χίζαρης νέος πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών. 4 ακόμη περιπτώσεις ρευματοκλοπών οδηγεί στη δικαιοσύνη το τμήμα Ασφαλείας Καβάλας. Το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση του συνδέσμου εκπαιδευτικών φροντιστών για τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Από σήμερα το απόγευμα ως την Κυριακή εκδήλωση στο Λούσυ της Ελληνικής Εταιρίας Εσωτερικής Παθολογίας.

 

Ημέρα water polo η αυριανή για το ΝΟΚ με σειρά αγώνων στο κολυμβητήριο. Από το διαδίκτυο θα μεταδίδονται οι αγώνες μπάσκετ του Αστέρα που αύριο συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων, στο Μέτσοβο.

Διαβάστε επίσης