• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΗ 2019

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε χθες, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας προανήγγειλαν δράση της ΕΤΑΔ σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η Καλαμίτσα. Κάθε μέρα είναι και περισσότερος ο κόσμος στην παραλία, η οποία αντιμετωπίζει διάφορα λειτουργικά προβλήματα. Το καλύτερο θα ήταν να συνεργάζονταν ο Δήμος Καβάλας με την ΕΤΑΔ, υποστήριξε ο Κώστας Μορφίδης.

 

Πολύς κόσμος στη χθεσινή κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Θόδωρου Μουριάδη. Ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου στις δικές τους εκδηλώσεις οι Άρης Βέρρος και Κωστής Σιμιτσής. Το βράδυ οι κεντρικές ομιλίες της Δήμητρας Τσανάκα και του Βαγγέλη Παππά. Κριτική στο Δήμο Καβάλας από το Μάκη Παπαδόπουλο για την μη έγκριση της πρότασης του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου. Κατά των συνυποψήφιων του στρέφεται με ανακοίνωση του ο Χρήστος Ποτόλιας.

 

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 23χρονος οδηγός δικύκλου που τραυματίστηκε σε τροχαίο την Τετάρτη στο κέντρο της πόλης. Δεν έχουν αποτέλεσμα οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών των επιθέσεων σε δύο εκλογικά περίπτερα. Κοινή πίεση για τα θέματα της Πολεοδομίας θα ασκήσουν μετά τις εκλογές το Επιμελητήριο και το Τεχνικό Επιμελητήριο. Ο Χρήστος Μέτιος ανακοίνωσε χθες χρηματοδότηση έως 7 εκ ευρώ για τον εξοπλισμό του πρώην ΤΕΙ.

 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη εκδήλωση των μαθητών του δημόσιου ΙΕΚ Καβάλας. Μια ακόμη εκδήλωση για τη γενοκτονία των Ποντίων οργανώνεται αύριο, αυτήν την φορά από τον Όμιλο Πόντιων Χορευτών. Από την ιστοσελίδα της η Περιφέρεια ΑΜΘ θα κάνει γνωστά τα αποτελέσματα των εκλογών το απόγευμα και το βράδυ της Κυριακής.

 

Στην αναδιάρθρωση ελπίζει η Ένωση για να παραμείνει στην Α2. Με 8 ομίλους των 14 ομάδων θα γίνει τη νέα σεζόν το πρωτάθλημα της πρώην Γ’ εθνικής, από την Καβάλα θα λάβουν μέρος Νέστος- Κεραυνός Πέρνης- Αετός Οφρυνίου και Δόξα Θεολόγου.

 

Διαβάστε επίσης