• 3 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2023

11 αντιδημάρχους, 3 προέδρους και 7 εντεταλμένους συμβούλους θα έχει η νέα διοίκηση Μουριάδη. Η σχετική απόφαση έγινε γνωστή χθες. Περιλαμβάνει ήδη γνωστές πληροφορίες. Το απόγευμα της Τρίτης η πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου. Την ίδια μέρα θα συνεδριάσουν όλα τα νέα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια της χώρας. Σήμερα ο Αλέξης Πολίτης παραδίδει στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο. Την Πρωτοχρονιά στο γραφείο του κ. Μαρκόπουλου εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας. Θέση αντιπεριφερειάρχη και για τον Γιάννη Δαλκίτζη.

 

Επιβεβαιώθηκε στα βασικά της σημεία, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες, η συμφωνία του Δήμου Καβάλας για το ανοιχτό κολυμβητήριο και την παραλία της Καλαμίτσας. Απομακρύνονται τα επικίνδυνα μάρμαρα εξωτερικά του δικαστικού μεγάρου. Το έργο έχει προθεσμία 4 μήνες. Διατηρούνται και τον Ιανουάριο τα φθηνά εισιτήρια στα φέρι μποτ της εταιρίας Μητσόπουλου. Κάνουμε ότι μπορούμε για το Νοσοκομείο, δήλωσε χθες ο διοικητής Αχιλλέας Γερόπουλος. Δώρα στα παιδιά των δικαιούχων του Δημοτικού Παντοπωλείου μοίρασε χθες το Επιμελητήριο, πρωτοβουλία της Στέλλας Αργυρίου.

 

Τις επόμενες εβδομάδες θα δημιουργηθεί τοπική οργάνωση του κόμματος της Νέας Αριστεράς, αναζητούνται τα γραφεία που θα χρησιμοποιεί. Με αθόρυβα πυροτεχνήματα θα υποδεχθεί το νέο έτος ο Δήμος Καβάλας. Ο Κίμωνας Παπουτσής νέος πρόεδρος στο σύλλογο Τριτέκνων. Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα συνεχιστούν τα δρομολόγια του πλοίου Νήσος Μύκονος από Καβάλα προς τα νησιά του Β. Αιγαίου. Επανέρχονται τα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία τη διαχείριση του νέου λιμανιού θα αναλάβει η Europort.

 

Υπόμνημα στην Υπουργό Πολιτισμού θα στείλουν άνθρωποι του πολιτισμού από την Καβάλα, διαφωνούν με την αλλαγή χώρου της Στέγης. Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Λούσυ θα κόψει βασιλόπιτα το Επιμελητηρίου. Λόγω βλάβης δεν λειτουργούν φέτος στις γιορτές τα ηχεία που υπάρχουν στους κεντρικούς δρόμους. Δώρα σε 300 οικογένειες μοίρασε η διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Καβάλας. Στις παραλίες του Δήμου Παγγαίου τα περισσότερα πρόστιμα σε πανελλαδικό επίπεδο για παράνομη κατάληψη αιγιαλού.

 

Αποχώρησε από τον ΑΟΚ ο επιθετικός Κώστας Σαλπιγγίδης.

Διαβάστε επίσης