• 16 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Με την έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού τόσο στη Βόρεια Ελλάδα όσο και στη Βουλγαρία συνδέει η Κυβέρνηση την απόφαση της να κλείσει τα σύνορα στη Νυμφαία Ροδόπης. Τέτοιες δηλώσεις έκαναν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλλιος Πέτσας αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης. Εν τω μεταξύ οι αντιδράσεις δυναμώνουν και οι διαμαρτυρίες απ’ όλη την ΑΜΘ επίσης. Υπάρχει προοπτική τα σύνορα να ανοίξουν στις 15 Ιουλίου αν ως τότε τα δεδομένα αλλάξουν.

 

Τέλος στη ζωή της έβαλε εντός της οικίας της το βράδυ της Τετάρτης γυναίκα, κάτοικος χωριού στη Δ.Ε. Πολυστύλου. Αθωώθηκε στο Τριμελές ο πρώην Αντιδήμαρχος Ζήσης Μπόνιας για υπόθεση που αφορούσε τη λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Άσπρης Άμμου. Καταδικάστηκε στο Μονομελές πλοίαρχος φέρι μποτ επειδή προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο σε εργαζόμενη της επιχείρησης του. Έκτακτη γενική συνέλευση έκαναν χθες λογιστές- φοροτεχνικοί της Καβάλας που συνεχίζουν σήμερα τη διήμερη αποχή τους από κατάθεση ηλεκτρονικών εγγράφων. Μέλη του ΚΚΕ Καβάλας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καπνεργάτη, διαμαρτυρήθηκαν για το νομοσχέδιο με τις αλλαγές στις διαδηλώσεις.

 

Καλύτερη καθαριότητα στα σχολεία όταν επαναλειτουργήσουν τον Σεπτέμβρη ζητά η Ένωση Γονέων. Ηλεκτρικές εντομοπαγίδες για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τα κουνούπια εγκατέστησε σε δρόμους χωριών ο Δήμος Νέστου. Ομιλία Νίκου Παναγιωτόπουλου στη Βουλή για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας- Ισραήλ. Ανακοίνωση του Γιάννη Πασχαλίδη για την κατασκευή αρδευτικού δικτύου στη Λεκάνη. Ικανοποίηση του Μακάριου Λαζαρίδη επειδή το τούνελ της Εξοχής πήρε το όνομα του Νίκου Μάρτη. Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο της Θάσου.

 

Με νέο ωράριο λειτουργεί από τη Δευτέρα η Δημοτική Βιβλιοθήκη. Με προβολή ντοκιμαντέρ τοπικού ιστορικού περιεχομένου στην παραλία συνεχίζονται το βράδυ οι εκδηλώσεις των Ελευθερίων. Ταλαιπωρία από διακοπή ρεύματος και συνεχή πτώση τάσης στη Νέα Πέραμο.

 

Αποχωρεί για οικογενειακούς λόγους από τον ΑΟΚ ο Παπαστεριανός. Δανεικός στον Βύρωνα ο Δουρτμές. Ο Βαγγέλης Καρατσιομπάνης νέος προπονητής στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Πανθήρων, που το Φθινόπωρο θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2.

 

Διαβάστε επίσης