• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2022

Συνεχίζονται και το νέο έτος οι προσπάθειες του Δήμου Καβάλας για την αξιοποίηση μέσω ιδιωτών του Διόνυσου και του παλιού Νοσοκομείου. Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, επανέλαβε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Θόδωρος Μουριάδης. Οι διαδικασίες ωστόσο καθυστερούν και γιατί ειδικά για το Διόνυσο υπάρχει λάθος που πρέπει να διορθωθεί κατά την εγγραφή του ακινήτου στο Κτηματολόγιο. Για το ίδιο θέμα πρέπει να ενεργήσουν, εκτός του Δήμου Καβάλας, ο ΕΟΤ και η ΕΤΑΔ. Ιδιωτική εταιρία ετοιμάζει τη διαδικασία διεθνούς διαγωνισμού για την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου.

 

Ο Αρχέλαος Γρανάς και ο Κώστας Αντωνιάδης ορίστηκαν θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες για το 2023. Παραμένει επικεφαλής στην ΠΕ Καβάλας ο Αλέξης Πολίτης. 4η παράταση για να ολοκληρωθεί τον Μάρτιο έλαβε το έργο Ενεργειακής Αναβάθμισης του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Στη δημοσιότητα μέσω απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, η πρόταση του Δήμου Καβάλας για παρεμβάσεις 5 εκ ευρώ στην Παναγία. Το 2022 ήταν καλή χρονιά για τους μηχανικούς, δήλωσε χθες ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ Απόστολος Παυλίδης.

 

Απολογιστική συνέντευξη τύπου λόγω της παραίτησης του από το Νοσοκομείο έδωσε χθες ο Ντίνος Κλειτσιώτης. Συνδύασε την 3ετη θητεία του με την πανδημία και τις συνέπειες της. Σε μείωση οι ασθενείς με κορωνοϊό στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης. Τα άδεια καταστήματα της Δ. Αγοράς να δοθούν με ευνοϊκούς όρους σε νέους επαγγελματίες, πρότεινε χθες ο Γιάννης Εριφυλλίδης. Αυξημένες οι διαρρήξεις αυτές τις μέρες σε δημοτικές ενότητες του Δήμου Παγγαίου. Το περιοδικό της αεροπορικής εταιρίας Eurowings φιλοξενεί αφιέρωμα στην πόλη της Καβάλας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γάκης ανέλαβε πρωτοβουλία στήριξης του αθλητή τένις σε αμαξίδιο Ντίνου Διαλεκτόπουλου.

 

Στρατιωτικά Νοσοκομεία στην Αθήνα επισκέφθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Κι αυτές τις γιορτές οι απόστρατοι σωμάτων ασφαλείας στήριξαν τα παιδιά της Παιδόπολης. Έθιμα της Μικράς Ασίας παρουσίασε χθες το πρωί στην κεντρική πλατεία ο σύλλογος Μικρασιατών Καβάλας. Με το βραβείο «Γεωργίου Βέη» τιμήθηκε από το Εθνικό Μετσόβιο Πανεπιστήμιο η Καβαλιώτισσα απόφοιτος Βασιλική Κρέη.

 

Διήμερο ρεπό λόγω της Πρωτοχρονιάς θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ. Στις 8 Ιανουαρίου τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Καβάλας.

Διαβάστε επίσης