• 3 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΗ 2019

Ανακοινώθηκαν χθες το μεσημέρι τα αποτελέσματα των σταυρών προτίμησης των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων Καβάλας. Δεν είναι πλήρως γνωστό το νέο δημοτικό συμβούλιο αφού μεσολαβεί η ψηφοφορία της Κυριακής ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί αν η παράταξη της κ. Τσανάκα εκλέγει 2 ή 3 συμβούλους από τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων.  Φρατζεσκάκη- Καλανταρίδης πρώτοι σε σταυρούς από την «Ανάσα», ο Λεωνίδας Παππάς από το «Σύγχρονο Δήμο». Πρώτοι είναι επίσης οι Γιώργος Γουνελάς, Μανώλης Κελαϊδάκης, Νίκος Μουρτασάγας.

 

Ψήφο κατά συνείδηση προτείνει ο Μάκης Παπαδόπουλος. Εμμέσως πλην σαφώς υπέρ Μουριάδη η Συμπαράταξη Πολιτών και ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπέρ των συνεργασιών ο Βαγγέλης Παππάς. Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Καβάλας για στήριξη των υποψηφιοτήτων Μέτιου και Δήμητρας Τσανάκα. Λευκό ή άκυρο ζητά στην επαναληπτική ψηφοφορία ο Χρήστος Ποτόλιας.

 

Θα αργήσει όπως φαίνεται το δημοτικό έργο στην πεσμένη γέφυρα κι αυτό οφείλεται σε έργο της ΔΕΗ που πρέπει να προηγηθεί. Χθες το πρωί συνελήφθη άνδρας που προκάλεσε επεισόδιο στο 6ο Λύκειο. Από αύριο αρχίζει τη λειτουργία του το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Την Τρίτη το πρωί θεία λειτουργία στον Άγιο Σίλα για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων. Δύο εκδηλώσεις γίνονται σήμερα στην Καβάλα με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας κατά του καπνίσματος.

 

Επιστολή Παναγιωτόπουλου στον Υπουργό Δικαιοσύνης για την επιλογή των ανώτατων δικαστικών. Στις 5 Ιουνίου η Ενεργειακή Αιγαίου καθαρίζει την παραλία στο Εράσμιο της Ξάνθης, στο Δέλτα του Νέστου. Σύμφωνα με τον Μακάριο Λαζαρίδη η ΝΔ θα ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα τους υποψήφιους βουλευτές της σε όλη την Ελλάδα. Ολοκληρώνεται το απόγευμα η έκθεση ζωγραφικής του συλλόγου των Δυτικομακεδόνων, λειτούργησε όλη την εβδομάδα στη Δ. Καπναποθήκη.

 

Εντός των ημερών η πρώτη συνάντηση της διοίκησης του ΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Συνεχίζει να ενδιαφέρει ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών ο Οδυσσέας Λυμπεράκης.

 

 

Διαβάστε επίσης