Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΗ 2026

Συνεχίζεται η προανάκριση για το τραγικό περιστατικό του θανάτου του 16χρονου ποδοσφαιριστή στη Θάσο. Γίνεται πάντα από το Αστυνομικό Τμήμα Λιμένα και κατόπιν Εισαγγελικής παραγγελίας. Είναι πολύ πιθανό η προανάκριση να ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα. Αμέσως μετά το περιεχόμενο της δικογραφίας θα σταλεί στον Εισαγγελέα. Το θέμα παρακολουθεί μέσω δικηγόρου εκπροσώπου της η οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή. Στο μεταξύ άδεια τέλεσης αγώνα βόλεϊ που εκδόθηκε χθες από την Περιφέρεια, μεταφέρει την ευθύνη σε θέματα ασφάλειας στους κατά νόμο υπεύθυνους φορείς και πρόσωπα.

Ο Δήμος Καβάλας θα ανακαλέσει την άδεια στα ποδοσφαιρικά γήπεδα που δεν διαθέτουν αποστάσεις ασφαλείας. Πρόκειται να αντικαταστήσει τα δοκάρια των εστιών με δοκάρια αλουμινίου, θα βάλει στρώματα αφρολέξ στα γυμναστήρια του Αμυγδαλεώνα, 12ου Δημοτικού και Ζουμπουλάκειου.

Αύριο απολογούνται στον Ανακριτή οι δύο συλληφθέντες στην υπόθεση του εντοπισμού και κατάσχεσης 174 κιλών χασίς. Κινδυνεύουν με ισόβια. Ετοιμόρροπο μπαλκόνι σε κατοικία στην οδό Ιοκάστης. Μπροστά από το κτίριο πάρθηκαν κυκλοφοριακά μέτρα. Σε Θάσο και ΔΕ Ορφανού η περισσότερη βροχή το διήμερο Τρίτη- Τετάρτη. Ανανεωμένο πραγματοποιείται φέτος 7 με 29 Νοέμβρη το φεστιβάλ «Γιάννη Παπαϊωάννου». Οργανώνεται από το Δημοτικό Ωδείο.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Θόδωρου Μαρκόπουλου στη Σταυρούλα Τσολακίδου. Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη απαντά στην ερώτηση Κυριάκου Βελόπουλου για το προσωπικό του ΕΚΑΒ στο Ν. Καβάλας, κάνει λόγο για πρόσληψη 8 ατόμων με ειδικότητα πλήρωμα ασθενοφόρων. Η Ομοσπονδία Γιατρών ΕΣΥ Ελλάδας ταυτίζεται ως προς τα προβλήματα του Νοσοκομείου, με τις απόψεις των γιατρών του. Λόγω ισχυρών ανέμων διακόπηκαν χθες τα δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Κλειστό σήμερα και αύριο λόγω απολύμανσης το Δημοτικό σχολείο Γεωργιανής.

Εκδήλωση για την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974 γίνεται το πρωί στη Μ. Λέσχη, οργανώνεται από σχολεία της περιοχής με τη συμμετοχή του Λυκείου των Ελληνίδων. Στην Ελευθερούπολη σήμερα η εκδήλωση για τη Μέρα του Λευκού Μπαστουνιού. Κινηματογραφική Λέσχη στο 1ο Γυμνάσιο, προβολή ταινίας κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα. Στη Χρυσούπολη την Κυριακή εκδήλωση για τη δωρεά μυελού των οστών, συμμετέχουν και εκπρόσωποι του Συλλόγου Εθελοντών κατά του καρκίνου Καβάλας.

Από την Ήπειρο ο διαιτητής στο ματς του Νέστου. Από τον σύνδεσμο Πέλλας στο ματς του ΑΟΚ. Από την Ξάνθη στο ντέρμπι του Ορφέα με τη Δόξα Δράμας. Στις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής στην Καλαμίτσα οι Πάνθηρες υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Προηγούμενο άρθρο

Αύριο απολογούνται οι δύο συλληφθέντες για τα 174 κιλά κάνναβης

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο