Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2025

Πιο αργά απ΄ ότι αναμέναμε και είχε ανακοινωθεί, θα επανέλθουν στο λιμάνι της Καβάλας τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για τα νησιά του Β. Αιγαίου. Η εταιρία που ανέλαβε το έργο λέγεται ότι θα αρχίσει τα δρομολόγια στα μέσα του Μάη. Την Κυριακή θα γίνει ένα ακόμη έκτακτο δρομολόγιο προς Λήμνο- Μυτιλήνη και Χίο από το πλοίο «Νήσος Ρόδος». Οι κυβερνητικοί παράγοντες είχαν υποσχεθεί επιστροφή των δρομολογίων στην Καβάλα από τον Μάρτιο. Υπόσχεση που φυσικά δεν τηρήθηκε. Ρόλο στη νέα καθυστέρηση ίσως παίζουν οι εταιρίες μιας και βολεύονται τα τακτικά δρομολόγια να αρχίσουν όσο πιο κοντά γίνεται στο Καλοκαίρι.

 

Περισσότεροι από 2.000 επισκέπτες της Καβάλας επισκέφθηκαν το Φρούριο τις ημέρες της γιορτής του Πάσχα. Έγγραφα αρχείου και φάκελοι ασθενών γέμισαν τα υπόγεια του Νοσοκομείου Καβάλας, μέρος τους θα μεταφερθεί σε κτίριο στη Χρυσούπολη. Διαμαρτύρονται κάτοικοι του Δήμου Νέστου για την ενόχληση τους από τα κουνούπια. Το πρόγραμμα της Περιφέρειας άρχισε έγκαιρα αλλά προς το παρόν δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δύο άτομα εποχιακό προσωπικό για εργασία 8 μηνών θα προσλάβει η ΔΕΥΑ Θάσου.

 

Επίσημα η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου ανακοίνωσε την έκδοση οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του νέου ιερού ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Ακόμη περισσότεροι ιδιώτες εμπλέκονται το Καλοκαίρι στην αποκομιδή σκουπιδιών- κόψιμο χόρτων- απομάκρυνση παλαιών επίπλων στο Δήμο Καβάλας. Εξιχνιάστηκε απόπειρα διάρρηξης καταστήματος, συνελήφθησαν δύο άτομα. 8 συλλήψεις τη Μ. Εβδομάδα στο Νομό Καβάλας για παραβάσεις τροχαίας. Συνεχίστηκε χθες το απόγευμα που η αγορά ήταν κλειστή, το πλύσιμο των πεζοδρομίων στην Ομόνοια. Αισθητός και στο Ν. Καβάλας ο χθεσινός ισχυρός σεισμός στην Κωνσταντινούπολη.

 

Με εκδήλωση που έγινε χθες το πρωί στο στρατόπεδο «Καρακώστα» η ΧΧ Μεραρχία τίμησε τον προστάτη του Στρατού Ξηράς Άγιο Γεώργιο. Δήλωση συλλυπητηρίων του Θόδωρου Μουριάδη για το θάνατο του Χρήστου Ταμανά. Στο ξενοδοχείο Λούσι 2 με 4 Μάη το 20ο εκπαιδευτικό σεμινάριο υπέρτασης. Πανηγυρίζει σήμερα και αύριο ο ιερός ναός Ζωοδόχου Πηγής στο Χαλκερό.

 

Χωρίς τον τιμωρημένο Κασέμι ο ΑΟΚ στο ματς της Κυριακής με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Από τον σύνδεσμο Πέλλας ο διαιτητής. Δύο νίκες σε δύο παιχνίδια για την ομάδα μπάσκετ των μηχανικών Καβάλας- Δράμας.

Προηγούμενο άρθρο

Το αρχείο του Νοσοκομείου μεταφέρεται στη Χρυσούπολη

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο