• 15 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Δεκτή έγινε από τον Υπουργό Εσωτερικών τροπολογία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση των τοπικών εκλογών τον Μάη και τον Ιούνη του 2019. Την τροπολογία υπογράφουν μεταξύ άλλων οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Σύμφωνα με την τροπολογία δημοτικές και περιφερειακές εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 26 Μάη κι η επαναληπτική ψηφοφορία- όπου χρειάζεται- την Κυριακή 2 Ιουνίου.

 

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας είπε χθες , στην έναρξη εκδήλωσης για τα διατηρητέα, ότι η τουριστική επένδυση στην πρώην Εμπορική τράπεζα καθυστερεί για γραφειοκρατικούς λόγους. Μικρή προσέλευση στο Επιμελητήριο ιδιοκτητών καπναποθηκών και διατηρητέων. Εντατικοί ψεκασμοί κατά των κουνουπιών στο χερσαίο τμήμα του νομού αφού το πρόβλημα είναι σε έξαρση. Επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης επισκέφθηκε χθες τη Δήμαρχο για το θέμα των προσφύγων. Το μεσημέρι στο δικαστικό μέγαρο η δίκη των 8 κατηγορούμενων για τα έργα του ΤΑΡ.

 

Η υπηρεσία του Υπουργείου Τουρισμού στην ΑΜΘ ανακάλεσε άδεια ξενοδοχείου στη Θάσο επειδή αυτό δεν επικαιροποίησε το σύστημα πυρασφάλειας του. Νωρίς το πρωί στο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο Σαλαμίς Philoxenia. Δικογραφία σχημάτισε το Τμήμα Ασφαλείας σε βάρος 25χρονης που εισέπραττε χρήματα λογαριασμών ΔΕΚΟ αλλά δεν τα απέδιδε. Εκτεταμένες σκαλωσιές θα τοποθετηθούν μπροστά από ακίνητο στο Καρνάγιο, το οποίο μετατρέπεται σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Δεν συμφωνεί ο Δήμος Θάσου με την απαγόρευση κίνησης φορτηγών στο λιμάνι της Κεραμωτής.

 

Από το απόγευμα η 2η προσομοίωση δημοτικού συμβουλίου. Το Σάββατο λαϊκό γλέντι των κατοίκων της Νεάπολις. 3 Αυγούστου γιορτή μελιού στη Θάσο. Σάββατο βράδυ στο αρχαίο θέατρο η παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας «Χοηφόρες». Δεν έγινε η προγραμματισμένη για χθες το βράδυ συναυλία των αδελφών Τσαχουρίδη στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη».

 

Έμεινε στον ΑΟΚ ο Νίκος Βαλαβανόπουλος. Μαραθώνια συνάντηση με τη δήμαρχο είχε χθες η διοίκηση της ομάδας. Στον Αετό Ορφανού ο Καζαντζίδης. Ο Παπαζούδης στην Ένωση.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης