• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΓΕΝΑΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΓΕΝΑΡΗ 2022

Αξιοπρόσεκτη μείωση παρουσίασαν και στο Ν. Καβάλας τα κρούσματα κορωνοϊού για το τριήμερο Δευτέρα ως Τετάρτη. Ίδια η κατάσταση τόσο στην υπόλοιπη ΑΜΘ όσο και στην χώρα γενικότερα. Διατηρήθηκε η μείωση των ασθενών στο Νοσοκομείο. Κανονικά σήμερα τα δωρεάν rapid τεστ στο Αμφιθέατρο αφού χθες η διαδικασία προσωρινά σταμάτησε. Μία ακόμη εβδομάδα συνεχίζονται τα μέτρα στην εστίαση.

 

Ρουμάνοι εργάτες αναλαμβάνουν βάρδια στις εξέδρες του πετρελαίου. Το σωματείο προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά των απολύσεων. Οι οποίες κατά την εταιρία δεν αποκλείεται να συνεχιστούν. Λόγω χαμηλών θερμοκρασιών δεν λειτουργούν δεύτερη μέρα σήμερα τα σχολεία στη Θάσο. Εντύπωση προκαλεί το φαινόμενο της χιονόπτωσης χθες Τετάρτη μόνο στα πεδινά της Κεραμωτής. Γυναίκα κάτοικος Καβάλας αγόρασε παντελόνι από κατάστημα της αγοράς, στην τσέπη του οποίου βρήκε κόσμημα αξίας.

 

Διασφαλισμένη η ομαλή λειτουργία των σχολείων, δήλωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης ανακοίνωσε ότι εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για το έργο του κολυμβητηρίου στη Χρυσούπολη. Προσωπικό και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Καβάλας εκτάκτως στην Αθήνα όπου θα εργαστούν για 15 περίπου μέρες. Νέα προβλήματα και καθυστέρηση στο έργο αξιοποίησης της υπόγειας αποθήκης φυσικού αερίου «Νότια Καβάλα». Ανακοίνωση της παράταξης του Δημήτρη Θεοδωρίδη για την απουσία της από την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου.

 

Κατάληψη λόγω των μέτρων επαναλειτουργίας των σχολείων έκαναν χθες οι μαθητές του Λυκείου Κρηνίδων. Πέθανε ο Γιάννης Καρράς, επί σειρά ετών ιδιοκτήτης καταστημάτων εστίασης στην πόλη. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού κατασκευής Χριστουγεννιάτικης κάρτας.

 

Ισόπαλος 0-0 ο ΑΟΚ στο χθεσινό ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας. Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Β’. Οι μεταγραφικές κινήσεις και ανακοινώσεις θα συνεχιστούν σήμερα και τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης